reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Że też pamiętacie swoje imiona ja to chyba mam jakieś pustki w mózgu co do imion ;)
Ja się przebieram za wiedźmę [emoji14]
Jakoś tak zapadło mi w pamięć, ale twojego nie pamiętam lub nie znam :p :D

Ja to bym się przebrała za test ciążowy ... z jedną kreską :D :p wszystkie by uciekały :p

(od razu przepraszam za głupi żart :p )

Ja ide z synkiem "trick or treat" w Uk to dosc popularne,nigdy nie bylam i jakos mnie nie ciagnie ale jak zobaczylam jego mine rano jak mu powiedzialam ze nic nie robimy to ehh sie zmusze i pojde ze szfagierka i jej kolezankami.nie przebieram sie,nie musze;)

Jakoś tak zapadło mi w pamięć, ale twojego nie pamiętam lub nie znam [emoji14] :D

Ja to bym się przebrała za test ciążowy ... z jedną kreską :D [emoji14] wszystkie by uciekały [emoji14]

(od razu przepraszam za głupi żart [emoji14] )
Hahaha o żesz w mordę aż oplulam telefon jak to przeczytałam że śmiechu ;P
No to ja może jednak się za okres przebiorę i możemy iść w parze ;P
Ja mam na imię Ola a jak patrzę na Twój nick to mam wrażenie że masz na imię Patrycja nie wiem czy kiedyś je mówiłaś bo ja mówię no mam skleroze [emoji14]

Ja ide z synkiem "trick or treat" w Uk to dosc popularne,nigdy nie bylam i jakos mnie nie ciagnie ale jak zobaczylam jego mine rano jak mu powiedzialam ze nic nie robimy to ehh sie zmusze i pojde ze szfagierka i jej kolezankami.nie przebieram sie,nie musze;)
W Polsce też coraz popularniejsze się robi :) A niech się dzieci bawią

Hahaha o żesz w mordę aż oplulam telefon jak to przeczytałam że śmiechu ;P
No to ja może jednak się za okres przebiorę i możemy iść w parze ;P
Ja mam na imię Ola a jak patrzę na Twój nick to mam wrażenie że masz na imię Patrycja nie wiem czy kiedyś je mówiłaś bo ja mówię no mam skleroze [emoji14]
Jak sobie to wyobrażam to masakra hahahaha :D Mogłybyśmy wygrać konkurs na najlepsze stroje :D Tak, Patrycja ;)

Odebralam wyniki... prolaktyna 39 wiec nie przypadek poprostu nowy gin musi mi cos na nia dac. Progesteron 17.9 wiec chyba ok na 7 dpo

reklama
Do góry