reklama
Loli05
Fanka BB :)
Laski jak ccecie sie troszke wyzyc to otworzcie testy ktore wam nie wyszly
wlasnie przeczytalam gdzies na uk forum ze jedna dziewczyna otworzyla clearblue test bo nie mogla sie dopatrzec,ija tez otworzylan z samej ciekawosci co jest w srodku
i w sumie to wyglada jak jeden wielki test paskowy
Lovi23
I dopatrzyla się drugiej kreski [emoji39] po otworzeniu testu [emoji16]Laski jak ccecie sie troszke wyzyc to otworzcie testy ktore wam nie wyszlywlasnie przeczytalam gdzies na uk forum ze jedna dziewczyna otworzyla clearblue test bo nie mogla sie dopatrzec,ija tez otworzylan z samej ciekawosci co jest w srodku
Bunia1992
No to są takie zwykłe paski jak owulacyjne włożone w plastik ;PLaski jak ccecie sie troszke wyzyc to otworzcie testy ktore wam nie wyszlywlasnie przeczytalam gdzies na uk forum ze jedna dziewczyna otworzyla clearblue test bo nie mogla sie dopatrzec,ija tez otworzylan z samej ciekawosci co jest w srodku
Loli05
No ja wlasnie sie zastanawialam zawsze co tam jest,za tyle piniendzy,ze tam jakies cuda,a to pasek z jakas tabletka i gabka i tyle!pffffNo to są takie zwykłe paski jak owulacyjne włożone w plastik ;P
flor87
[emoji23]I dopatrzyla się drugiej kreski [emoji39] po otworzeniu testu [emoji16]
Loli05
Jeszcze taki tekst przeczytalam na jakims forum,ze dziewczyna koniecznie musiala wiedziec czy jest w ciazy bo musiala jakies tabletki polknac,i znalazla stary zuzyty test ciazowy za szafa i na niego nasikala jeszcze raz.moze tak by bylo oszczedniej,zostawic te negatywy na nastepny miesiac i moze by sie zrobil pozytyw
heheh recycling!
Bunia1992
Nie wiem czy by wyszło [emoji14] ale tak w sumie z ciekawości można by było kiedyś sprawdzić jak już się uda zajść bo inaczej ten eksperyment nie zadziała ;PJeszcze taki tekst przeczytalam na jakims forum,ze dziewczyna koniecznie musiala wiedziec czy jest w ciazy bo musiala jakies tabletki polknac,i znalazla stary zuzyty test ciazowy za szafa i na niego nasikala jeszcze raz.moze tak by bylo oszczedniej,zostawic te negatywy na nastepny miesiac i moze by sie zrobil pozytywheheh recycling!
Loli05
Kto ma doswiadczenie z hormonami??sprobuje dodac moj test owu z dzisiaj.jestem 2 dni po terminie okresu,a z ciekawosci zrobilam owu test(mam ostatni ciazowy na jutro) i wychodzi ciemny (ale nie ciemniejszy od testowej)juz od tygodnia.przyznam szczerze ze nigdy nie widzialam u siebie na owu testujacej kreski mocniejszej od testowej wiec nie wiem jak u mnie ten hormon sie zaznacza.ale wiem ze jak robilam przed okresem kiedys to byly duzo slabsze...czy mi sie hormon owu zawiesil??czy one moga pokazywac jakas cyste lub problem z hormonami? Dodam ze rano zrobilam test i wyszedl negatywny poszlam dalej spac i po godzinie byla lekka leciuchna kreska,ale to po czasie...oszaleje,juz niech cos sie ruszy
Załączniki
reklama
Bunia1992
Ja też mam zawsze widoczna ta druga kreskę kiedy bym nie zrobiła nigdy nie miałam jednej kreski dla mnie to nic zlego pytałam już znajomych które robiły te testy i też twierdziły że ciągle miały bardziej lub mniej mocne te kreskiKto ma doswiadczenie z hormonami??sprobuje dodac moj test owu z dzisiaj.jestem 2 dni po terminie okresu,a z ciekawosci zrobilam owu test(mam ostatni ciazowy na jutro) i wychodzi ciemny (ale nie ciemniejszy od testowej)juz od tygodnia.przyznam szczerze ze nigdy nie widzialam u siebie na owu testujacej kreski mocniejszej od testowej wiec nie wiem jak u mnie ten hormon sie zaznacza.ale wiem ze jak robilam przed okresem kiedys to byly duzo slabsze...czy mi sie hormon owu zawiesil??czy one moga pokazywac jakas cyste lub problem z hormonami? Dodam ze rano zrobilam test i wyszedl negatywny poszlam dalej spac i po godzinie byla lekka leciuchna kreska,ale to po czasie...oszaleje,juz niech cos sie ruszy