reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Przykro mi kochana, chociaż w ogóle trochę dziwne było że miałaś jednak dość niska ta betę podczas pierwszego pomiaru [emoji17]
Ja czułam wewnętrznie że coś jest nie tak, czułam wewnętrzny niepokój i do końca się nie cieszyłam bo czułam że to nie jest to ... Sprawa się wyjaśniła , jeszcze dużo przed Nami :)

reklama
Wszystko jest ok , mamy czas .. to był pierwszy cykl od wyjęcia spirali , od początku czułam że to za szybko , czułam ze to nie to ... że coś jest nie tak
Moze to wlasnie dlatego, ze tak szybko po spirali ... moze organizm nie byl jeszcze gotowy, dlatego wyszlo jak wyszlo. Przykro mi, beta byla mala od poczatku ale wierzylam, ze bedzie ok. Trzymaj sie i walcz dalej, wszystkie walczymy, mam nadzieje ze juz niebawem sie uda ☺️

To faktycznie szybko się udało.
To była po prostu ciążą biochemiczna. Wiele kobiet ją przechodzi nawet nie wiedząc o tym. Ale to nic złego. Nowy cykl się zaczyna także można się dalej starać. Mam znajomą która zaraz w cyklu po ciąży biochemicznej zaszła w ciążę i wszystko dobrze [emoji16]
Zresztą starania przecież też są przyjemne [emoji4][emoji16][emoji2]
Wszystko jest ok , mamy czas .. to był pierwszy cykl od wyjęcia spirali , od początku czułam że to za szybko , czułam ze to nie to ... że coś jest nie tak

To faktycznie szybko się udało.
To była po prostu ciążą biochemiczna. Wiele kobiet ją przechodzi nawet nie wiedząc o tym. Ale to nic złego. Nowy cykl się zaczyna także można się dalej starać. Mam znajomą która zaraz w cyklu po ciąży biochemicznej zaszła w ciążę i wszystko dobrze [emoji16]
Zresztą starania przecież też są przyjemne [emoji4][emoji16][emoji2]
My po odstawieniu mojej antykoncepcji czyli krążków dopochwowych 8 miesięcy sie staraliśmy o pierwsze, więc tym razem po ciąży żadnej antykoncepcji nie stosuje, będzie kolejne szybko fajnie będzie później też fajnie. Co ma być to będzie. Głowa do góry będzie szansa przy następnym cyklu [emoji5]

My po odstawieniu mojej antykoncepcji czyli krążków dopochwowych 8 miesięcy sie staraliśmy o pierwsze, więc tym razem po ciąży żadnej antykoncepcji nie stosuje, będzie kolejne szybko fajnie będzie później też fajnie. Co ma być to będzie. Głowa do góry będzie szansa przy następnym cyklu [emoji5]

reklama
Witajcie, po 3 miesięcznym leczeniu duphastonem zrobiłam w końcu badanie - w 28dc wyszedł 15,5 :D także coś się zaczyna dziać, zasługa może ziół 😊😊 plamiłam 25-28dc. Dzisiaj 29 - brak! Czekam co się wyklaruje 😊bolą mnie piersi od 22dc nawet bym powiedziała że bardzo :/ ale to może być wina progesteronu... Trzymajcie kciuki :)

Do góry