reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Dzięki dziewczyny [emoji7][emoji3059]
Trzymam mocno kciuki za wszytskie byście szybko ujrzały wymarzone dwie kreseczki [emoji846]

Ja dziś dzwoniłam do lekarza, mówiłam że w piątek test wyszedł pozytywny i że w sobotę zaczęłam 4 tydzień więc kiedy najlepiej by było umówić się na wizytę. Zaskoczył mnie bo najpierw chciał we czwartek ale zapytałam czy nie za szybko to powiedział że we wtorek za tydzień. To będzie 5+3 więc nie wiem czy już będzie serduszko.
Wydaje mi się,że może być trochę za szybko na serduszko :) ale kropeczka już może być widoczna. Zresztą, lekarz wie co robi :)

reklama
Plamienia na początku ciąży się zdarzają więc jeszcze się nie zamarrwiaj [emoji8] daj znać jak będziesz już miała wynik z drugiej bety. Trzymam mocno kciuki za Ciebie żeby wszystko wszystko było ok, przytulam
Zaczęłam kochane plamić [emoji3525] Chyba nie będzie ciąży [emoji853]

Plamienia na początku ciąży się zdarzają więc jeszcze się nie zamarrwiaj [emoji8] daj znać jak będziesz już miała wynik z drugiej bety. Trzymam mocno kciuki za Ciebie żeby wszystko wszystko było ok, przytulam
Poczekam do jutra i zobaczę , jeśli beta wzrośnie tak jak powinna to pojadę prywatnie do mojej Pani doktor od spirali ... nie będę miała wyjścia bo tutaj się nigdzie nie dostanę 😒

Poczekam do jutra i zobaczę , jeśli beta wzrośnie tak jak powinna to pojadę prywatnie do mojej Pani doktor od spirali ... nie będę miała wyjścia bo tutaj się nigdzie nie dostanę 😒
Nie załamuj się jeszcze, na początku to się zdarza u wielu kobiet. Trzymam mocno kciuki by beta urosła :*

Kochana bez nerwów. Plamienie wcale nie oznacza tego najgorszego. Ba nawet krwawienie nie musi tego oznaczać. Bez nerwów na spokojnie jutro rano zadzwonić do gina i się umówić. Trzymam mocno kciuki i tyle mocno[emoji3059][emoji7][emoji7][emoji7]
Zaczęłam kochane plamić [emoji3525] Chyba nie będzie ciąży [emoji853]

Przyszła kochane beta .. spadła do 4,5 , wieczorem miała regularne bóle w krzyżu ... zaczęłam w nocy krwawić. Zbieram się do pracy , nie będę aż tak myśleć

reklama
Przykro mi kochana, chociaż w ogóle trochę dziwne było że miałaś jednak dość niska ta betę podczas pierwszego pomiaru [emoji17]
Przyszła kochane beta .. spadła do 4,5 , wieczorem miała regularne bóle w krzyżu ... zaczęłam w nocy krwawić. Zbieram się do pracy , nie będę aż tak myśleć

Do góry