reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Do mnie juz okres zawital, caly dzien bardzo mnie bolal brzuch az w koncu sie ruszylo. 2 dni przed czasem wiec testu nawet uzyc nie zdazylam. No nic, staramy sie dalej, w marcu bede miala wizyte u gina i zobaczymy czy wszystko gra 🙂
Troche Ci zazdroszcze bo u mnie nadal nic.. ;( juz bym chciała,zeby bylo po wszyskim.. zaczelabym juz nowy cykl starań

reklama
@Jotka_Szczotka oby kolejny cykl był tym szczęśliwym 😉 ja jutro mam zamiar testować, będzie to 28 dzien cyklu, a stresa mam już dzisiaj na sama myśl 😂 oprócz dwóch epizodów co brzuch mnie pobolewał jak na okres parę dni temu to nic nie zwiastuje na razie okresu.

Dzięki dziewczyny 😁 do sierpnia jest czas. Ochłonęłam już :) oby się szybko skończyła, bo bym sobie już męża poużywała 😂🤣
To w tym cyklu zaczynasz chodzić do tej gin?
Bylam w poprzednim cyklu, 22stucznia, u nowego ginekologa, juz mowilam. Nie bede do niego szła teraz, bo nie ma potrzeby narazie.. dopiero pierwszy cykl za nami :) jeśli nic nie ruszy to po następnym pójdę zrobić badania swoje. Teraz musze jeszcze cytologię odebrać tylko. Ale co tam ten cykl bedzie nasz 😁 mój mąż jest z listopada to miałby fajny prezent.

Popierdzieliło Mi się najwidoczniej [emoji2356][emoji2356][emoji2356] Sorrki[emoji2356]musi być Wasz ten cykl[emoji6]
Ty chyba twarda kobitka jesteś? Nie dołują Ciebie te biochemiczne?

Dzięki dziewczyny [emoji16] do sierpnia jest czas. Ochłonęłam już :) oby się szybko skończyła, bo bym sobie już męża poużywała [emoji23][emoji1787]

Bylam w poprzednim cyklu, 22stucznia, u nowego ginekologa, juz mowilam. Nie bede do niego szła teraz, bo nie ma potrzeby narazie.. dopiero pierwszy cykl za nami :) jeśli nic nie ruszy to po następnym pójdę zrobić badania swoje. Teraz musze jeszcze cytologię odebrać tylko. Ale co tam ten cykl bedzie nasz [emoji16] mój mąż jest z listopada to miałby fajny prezent.

reklama
Popierdzieliło Mi się najwidoczniej [emoji2356][emoji2356][emoji2356] Sorrki[emoji2356]musi być Wasz ten cykl[emoji6]
Ty chyba twarda kobitka jesteś? Nie dołują Ciebie te biochemiczne?
Jasne ze mnie dołują, ta nawet całkiem mocno bo dopiero co zaczelismy a juz falstart, ale staram sie nie roztrzasać tego juz.. poprzednie 3 byly ,minely i wreszcie doczekalam się okruszka. Teraz tez sie doczekam. Tego sie trzymam :) za którymś razem sie uda :)

Do góry