Ale rozmazane wyszło ! Zobacz załącznik 1232521
Super. Teraz niech rośnie i rośnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale rozmazane wyszło ! Zobacz załącznik 1232521
Cały dzień dziś czuje takie rozbieranie na dole , aż w krzyż mi idzie ...Super. Teraz niech rośnie i rośnie.
Anetka Ty jesteś chyba dobry obliczacz czasu ciąży a ja się nie mogę połapać tez ! Koleżanka liczy mi cały czas od dnia ostatniej miesiączki czyli od 30 grudnia , ale owulacje miałam miedzy 12-15 , bynajmniej tak się czułam Beta wczoraj była 17 ja za cholerę nie mogę połapać się z tymi przedziałami , spojrzysz ? Według miesiączki wychodzi starsza , według owulacji pasuje idealnie poziom .. jak teraz gin obliczy termin ? Jestem zielona w tych tematachJeżeli okres dostałaś 2 stycznia to dzisiaj masz dokładnie 4 tydzień ciąży więc beta odpowiedniaJutro będziesz miała 4tydzień 1dzień. Także bardzo wczesna ciążą i nie ma co się stresować niską betą[emoji16]
Anetka Ty jesteś chyba dobry obliczacz czasu ciąży a ja się nie mogę połapać tez ! Koleżanka liczy mi cały czas od dnia ostatniej miesiączki czyli od 30 grudnia , ale owulacje miałam miedzy 12-15 , bynajmniej tak się czułam Beta wczoraj była 17 ja za cholerę nie mogę połapać się z tymi przedziałami , spojrzysz ? Według miesiączki wychodzi starsza , według owulacji pasuje idealnie poziom .. jak teraz gin obliczy termin ? Jestem zielona w tych tematach
Anetka Ty jesteś chyba dobry obliczacz czasu ciąży a ja się nie mogę połapać tez ! Koleżanka liczy mi cały czas od dnia ostatniej miesiączki czyli od 30 grudnia , ale owulacje miałam miedzy 12-15 , bynajmniej tak się czułam Beta wczoraj była 17 ja za cholerę nie mogę połapać się z tymi przedziałami , spojrzysz ? Według miesiączki wychodzi starsza , według owulacji pasuje idealnie poziom .. jak teraz gin obliczy termin ? Jestem zielona w tych tematach
Na samym początku gin oblicza z miesiączki. Później jak już będzie zarodek może się ciut pozmieniać. To ostatnią @ miałaś w Moje urodziny[emoji3059] 4tydzień 4 dzień według miesiączki. Jeżeli owulacja się przesunęła to najpewniej dopiero wchodzisz w 4tydzień [emoji6]
Mi Mój gin jak byłam z synkiem w ciąży podał dwie daty. Jedną z @ drugą z wielkości zarodka na początku. Bo na początku zarodek rośnie w miarę tak samo w każdej ciąży. Tak są jakieś granice. Dopiero później się to zmienia. Pamiętam, że u Mnie to było dobre 5 dni różnicy
Wg miesiaczki 22 wrzesien, wg owulacji 7 październik .. usg pokaze ile ma ciazabi wtedy tez lekarz oszacuje ile mlodsza.. ale koze tez nadgonic wiec szykij sie raczej na 22 wrzesjia wg miesiaczkiAnetka Ty jesteś chyba dobry obliczacz czasu ciąży a ja się nie mogę połapać tez ! Koleżanka liczy mi cały czas od dnia ostatniej miesiączki czyli od 30 grudnia , ale owulacje miałam miedzy 12-15 , bynajmniej tak się czułam Beta wczoraj była 17 ja za cholerę nie mogę połapać się z tymi przedziałami , spojrzysz ? Według miesiączki wychodzi starsza , według owulacji pasuje idealnie poziom .. jak teraz gin obliczy termin ? Jestem zielona w tych tematach
Dziewczyny mam już wyniki. Oczywiście zmartwilam się wynikami tarczycy. Robiłam cały pakiet i anty tg przy normie 115lU/ml mam 478 [emoji24] strasznie się boję co dalej, muszę dzwonić szukać dobrego endo. Beta 123
Wg miesiaczki 22 wrzesien, wg owulacji 7 październik .. usg pokaze ile ma ciazabi wtedy tez lekarz oszacuje ile mlodsza.. ale koze tez nadgonic wiec szykij sie raczej na 22 wrzesjia wg miesiaczki
Jeżeli resztę wyników masz w normie to samych przeciwciał się nie leczy, bo nie ma czym. Zapewne będziesz miała częstszą kontrolę, czy pozostałe wyniki są w normie.