reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
U mnie z kolei owulacja się opóźniala o 2 dni więc pewnie ciąża będzie młodsza jak dobrze rozumiem ? Bo okres miałam 2 stycznia więc teoretycznie teraz mam 4 tydzień równo, a w praktyce 3+4 Tak dobrze rozumiem To? Już nie pamiętam jak to było [emoji28]
Chyba też pójdę na betę w poniedziałek.... Ciekawa jestem strasznie jaki będzie wynik, bo moim zdaniem moja ciąża będzie znów ciut starsza niż z miesiączki będzie wynikać [emoji4]
AnetaManiak
Jeżeli okres dostałaś 2 stycznia to dzisiaj masz dokładnie 4 tydzień ciąży więc beta odpowiednia
Jutro będziesz miała 4tydzień 1dzień. Także bardzo wczesna ciążą i nie ma co się stresować niską betą[emoji16]U mnie z kolei owulacja się opóźniala o 2 dni więc pewnie ciąża będzie młodsza jak dobrze rozumiem ? Bo okres miałam 2 stycznia więc teoretycznie teraz mam 4 tydzień równo, a w praktyce 3+4 Tak dobrze rozumiem To? Już nie pamiętam jak to było [emoji28]
Mecenasowa27
Ja dopiero czekam na wyniki, koło 14 będę miała [emoji846] a w poniedziałek powtarzać będę
Jeżeli okres dostałaś 2 stycznia to dzisiaj masz dokładnie 4 tydzień ciąży więc beta odpowiedniaJutro będziesz miała 4tydzień 1dzień. Także bardzo wczesna ciążą i nie ma co się stresować niską betą[emoji16]
No tak, dokładnie. U mnie z miesiączki teraz jest 5 tydzień, a dokładnie 4+5.U mnie z kolei owulacja się opóźniala o 2 dni więc pewnie ciąża będzie młodsza jak dobrze rozumiem ? Bo okres miałam 2 stycznia więc teoretycznie teraz mam 4 tydzień równo, a w praktyce 3+4 Tak dobrze rozumiem To? Już nie pamiętam jak to było [emoji28]
Też robię te testy W życiu zrobiłam całe 3, z czego dwa pozytywne i właśnie dzisiejszy jest pozytywny! Będzie rodzeństwo dla pierwszego dzidziusia! A już myślałem, że się nie uda, przed końcem karmienia piersią.
Gratuluję i życzę nudnej, zdrowej ciąży.
Mecenasowa27
Dziewczyny mam już wyniki. Oczywiście zmartwilam się wynikami tarczycy. Robiłam cały pakiet i anty tg przy normie 115lU/ml mam 478 [emoji24] strasznie się boję co dalej, muszę dzwonić szukać dobrego endo. Beta 123
AnetaManiak
Aj to był wynik Aga87 a nie Twój sorki coś Mi się pomieszało [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Ja dopiero czekam na wyniki, koło 14 będę miała [emoji846] a w poniedziałek powtarzać będę
AnetaManiak
Możesz mieć Hashimoto. W poniedziałek do lekarza z tymi wynikami! Miałaś kiedyś problemy z tarczycą?
Dziewczyny mam już wyniki. Oczywiście zmartwilam się wynikami tarczycy. Robiłam cały pakiet i anty tg przy normie 115lU/ml mam 478 [emoji24] strasznie się boję co dalej, muszę dzwonić szukać dobrego endo. Beta 123
reklama
Mecenasowa27
Podczas pierwszej ciąży nie. Później badalam tarczyce dopiero w listopadzie lub grudniu bo od sierpnia się staraliśmy o drugiego maluszka więc pomyślałam że zrobię badania hormonalne. Wtedy wyszło że coś jest nie tak, próbowałam się dostać do podobno bardzo dobrej u nas dr ginekolog endokrynolog i miałam zapisana wizytę na grudzień ale mi ja odwołali, a ona przyjmuje raz w miesiącu, dzwoniłam na początku stycznia to powiedzieli że w styczniu nie będzie przyjmować bo bardzo ciężko przeszła covida i dodzwonić w lutym. Także nie mialam wcześniej konsultacji. Dziś przy becie stwierdziłam że sprawdzę odrazu tarczyce. Rozmawiałam że znajoma po medycynie to mówiła że to jest ani nadczynność ani niedoczynność, tylko chorobę autoimunologiczna więc dziecko dostaje ilość hormonów tarczycowych.
Możesz mieć Hashimoto. W poniedziałek do lekarza z tymi wynikami! Miałaś kiedyś problemy z tarczycą?
Podziel się: