reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
9dpo to bardzo odważnie :D 2 lata temu za betę płaciłam chyba coś koło 25zl, wczoraj patrzyłam na cenę i 40zl :o ja to już do moich objawów w tym staraniu próbuje podejść "z uśmiechem" pytanie jak długo będzie mi do śmiechu. W poprzednich staraniach (2 letnich) miałam mega fioła już na samym końcu. I tak jak brakowało 7 dni do miesiączki to chodziłam i szukałam objawów i czekałam z testem do ostatniej chwili. Tym razem uznałam że trzeba podejść lekko czuje ciążę? A zrobię sobie test i będę miała spokój :D muszę jakiś zapas kupić. I sikać kiedy będę miała ochotę :)

Kiedy teraz będziesz miała prognozowana miesiączkę?:)
Robiłam wtedy betę przy okazji innych badań i tak coś mnie tknęło ;)
Dziś jestem jakieś 10dpo i taki widok ❤️

Załączniki

• IMG_20210627_082533.jpg
    IMG_20210627_082533.jpg
    353,2 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Żadne szaleństwo. My też staramy się o trzecie dziecko, a mamy syna 4 lata i córkę 2 lata. I ktoś inny by powiedział, że to dopiero szaleństwo, trójka dzieci poniżej piątego roku życia. [emoji2960][emoji1787][emoji16]
A jeszcze ktoś mógłby powiedzieć, że ogólnie trójka dzieci to szaleństwo. [emoji6]
Cześć dziewczyny [emoji4]
Od połowy maja staramy się z mężem o trzecie dzieciątko. Pewnie szaleństwo nasza najstarsza córka ma 16 lat, druga 9 lat a nam się zrobiło tęskno za małym dzieciaczkiem [emoji3]

Cześć dziewczyny 😊
Od połowy maja staramy się z mężem o trzecie dzieciątko. Pewnie szaleństwo nasza najstarsza córka ma 16 lat, druga 9 lat a nam się zrobiło tęskno za małym dzieciaczkiem 😀
Ja też będę starać się o trzecie dzieciątko. Mamy córkę 7 lat i synka 5 mcy, zdecydowaliśmy się odrazu na trzecie żeby nam się właśnie tak nie zatęskniło kiedyś 🤫
Zawsze ktoś powie, że szaleństwo, róbcie swoje, trzymam kciuki. Z ciekawości, jeśli to nie tajemnica, ile macie lat?

Ja też będę starać się o trzecie dzieciątko. Mamy córkę 7 lat i synka 5 mcy, zdecydowaliśmy się odrazu na trzecie żeby nam się właśnie tak nie zatęskniło kiedyś 🤫
Zawsze ktoś powie, że szaleństwo, róbcie swoje, trzymam kciuki. Z ciekawości, jeśli to nie tajemnica, ile macie lat?
Żadna tajemnica 😁 mąż ma 36 lat a ja mam 33 lata. Jeszcze rok temu byłam na 100 % pewna, że wystarczy już dzieci. A jednak potrafi się pozmieniać 😂

U mnie jest tak że zawsze chciałam dużo dzieci. Gdy wyszłam za mąż to plan był taki, że trójka. A teraz mąż się śmieje, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i jak odchowamy trzecie to i czwartego zapragnę. I coraz częściej myślę, że to bardzo prawdopodobne. [emoji2960]

Na początku maja myśleliśmy, że mamy w patkę 😀 i ta myśl tak nas z jednej strony wystraszyła ale z drugiej ucieszyła. Nawet snuliśmy plany jak by to było 🤣 więc postanowiliśmy spróbować 😊 Choć nie ukrywam strach jest lekki

ja mam 32, mąż tyle samo :) też marzy nam się trójka

U nas tak było z drugim dzieckiem. W kwietniu myśleliśmy że wpadka, potem w maju stwierdziliśmy " a dobra na co czekać". Warto dodać że byłam wtedy 10 miesięcy po cc więc jak zaszliśmy po 2 cyklach to lekarz stwierdził, że trochę się pospieszyliśmy. Ale ostatecznie wszystko było ok. Teraz jestem już ponad 2 lata po drugim cc więc mam nadzieję że również będzie dobrze.
Na początku maja myśleliśmy, że mamy w patkę [emoji3] i ta myśl tak nas z jednej strony wystraszyła ale z drugiej ucieszyła. Nawet snuliśmy plany jak by to było [emoji1787] więc postanowiliśmy spróbować [emoji4] Choć nie ukrywam strach jest lekki

reklama
Ja w grudniu 29, mąż 31. Doszliśmy do wniosku, że trochę szkoda czekać, chociaż wiem, że często w tym wieku dziewczyny decydują się na pierwsze maleństwo.
U nas obawiam się, że nie będzie tak lekko bo z synkiem teraz był w sumie taki złoty strzał, ale przed tym mieliśmy dłuższą przerwę w staraniach, a wcześniej prawie rok bezowocnych prób...

Do góry