reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Dziewczyny szok! Wyniki okropne, tragiczne wręcz, lekarka mnie wysyła na hospitalizacje do endo zeby potwierdził PCOS mimo ze pewne w 100% ze je mam, progesteron bul mega niski, LH do fsh wynosiło 3,5!
a oto co dziś zobaczyłam.. z początku płakałam, bo nie byłam przygotowana na ten widok.
jutro beta i progesteron.
Ciekawe czy te wyniki nie wychodzą pozytywne z innych powodów 🥺🤷‍♀️
zaznaczam, ze dziś 26 dzień cyklu.
rety jakie kreski!!! Nigdy takich nie miałam :D

reklama
Dziewczyny szok! Wyniki okropne, tragiczne wręcz, lekarka mnie wysyła na hospitalizacje do endo zeby potwierdził PCOS mimo ze pewne w 100% ze je mam, progesteron bul mega niski, LH do fsh wynosiło 3,5!
a oto co dziś zobaczyłam.. z początku płakałam, bo nie byłam przygotowana na ten widok.
jutro beta i progesteron.
Ciekawe czy te wyniki nie wychodzą pozytywne z innych powodów 🥺🤷‍♀️
zaznaczam, ze dziś 26 dzień cyklu.
I jak ta beta????

Cześć Dziewczyny ;)
Jakiś czas temu chciałam się tu z Wami przywitać, ale chyba post się nie dodał.
W kwietniu odstawiłam tabletki i staramy się o rodzeństwo dla synka. Mam nadzieję, że uda się jak najszybciej, chociaż od początku mam jakieś dziwne przeczucia, że nie będzie tak łatwo jak za pierwszym razem.

Beta 3020 a progesteron 22,5 ☺️🙈
Gratulacje!!!

reklama
Cześć Dziewczyny ;)
Jakiś czas temu chciałam się tu z Wami przywitać, ale chyba post się nie dodał.
W kwietniu odstawiłam tabletki i staramy się o rodzeństwo dla synka. Mam nadzieję, że uda się jak najszybciej, chociaż od początku mam jakieś dziwne przeczucia, że nie będzie tak łatwo jak za pierwszym razem.

Gratulacje!!!
u mnie też nie idzie po mojej myśli, ale nie nastawiam się negatywnie. Wyniki mam w porządku, to kiedyś zaskoczy :D

Cześć! Co u was ? Wywalilomnie z poprzedniego konta :/
u mnie bez zmian, niby mam orkes, ale go nie czuję.

A jak u reszty?

Do góry