reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
@godzbal i jak? Testowalaś dzis czy jutro? 😄

U mnie dzis 1dc. Czekam do 3-4 i badania. Szkoda ze wizyta tak późno na konsultacje (28.05) , nie wiem czy zdążę w tym cyklu na stymulację 😔

reklama
@godzbal i jak? Testowalaś dzis czy jutro? 😄

U mnie dzis 1dc. Czekam do 3-4 i badania. Szkoda ze wizyta tak późno na konsultacje (28.05) , nie wiem czy zdążę w tym cyklu na stymulację 😔
testowałam, ale chwile po nasiusianiu dostałam okres 🤣 także wynik - jeden zmarnowany test :p

Trzymam kciuki żebyś zdążyła :*

Jestem po badaniach! Wyniki... chyba nawet ok. W porównaniu do FSH i LH które jest tragiczne 😅
Jeszcze czekam na wynik androstendium i 17-Oh progesteron (ma byc za 3 dni)
Niestety na stymulację w tym cyklu się nie załapie, bo clo z tego co pamietam trzeba brać od 3-5dc. Ja po konsultacji bede miała 13dc 😭

SHBG70,60nmol/L18,2135,5
DHEA-S204,80ug/dL18391
Testosteron0,56ng/mL0,10,75

Jestem po badaniach! Wyniki... chyba nawet ok. W porównaniu do FSH i LH które jest tragiczne 😅
Jeszcze czekam na wynik androstendium i 17-Oh progesteron (ma byc za 3 dni)
Niestety na stymulację w tym cyklu się nie załapie, bo clo z tego co pamietam trzeba brać od 3-5dc. Ja po konsultacji bede miała 13dc 😭

SHBG70,60nmol/L18,2135,5
DHEA-S204,80ug/dL18391
Testosteron0,56ng/mL0,10,75

Trzymam kciuki również!

To następnym razem się uda 😄
Trzymam kciuki za udany cykl i owocne starania. 😀👍

Zobaczymy, może się uda :D miałabym bardzo podobny termin jak z pierwszym synem 🤣

Część, dziewczyny dawno mnie nie było, starania są nadal. To druga próba w drugim cykli do @ 2dni jak zawsze jest nadzieja ale co ma być to będzie. Wokół mnie ciągle osoby w kolejnych ciążach więc nie ukrywam że entuzjazm trochę spada jeśli się nie udaje

reklama
Dziewczyny,udało się!jestem przeszczęśliwa.zrobipam dziś test wyszedł pozytywny. Życzę każdemu zdrowej ciąży i szybkich udanych starań. Ja wiem że to jeszcze wcześnie ale mam nadzieję, że będzie dobrze.

Jeeeej! Gratulacje! Będziesz lutową mamą! Rok temu w lutym też zostałam mamą pierworodnego i cichaczem liczę na luty 22 🤣

Do góry