Inffinito2
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
testowałam, ale chwile po nasiusianiu dostałam okres także wynik - jeden zmarnowany test@godzbal i jak? Testowalaś dzis czy jutro?
U mnie dzis 1dc. Czekam do 3-4 i badania. Szkoda ze wizyta tak późno na konsultacje (28.05) , nie wiem czy zdążę w tym cyklu na stymulację
Trzymam kciuki za kolejny cykl:*testowałam, ale chwile po nasiusianiu dostałam okres także wynik - jeden zmarnowany test
Trzymam kciuki żebyś zdążyła :*
SHBG | 70,60 | nmol/L | 18,2 | 135,5 |
DHEA-S | 204,80 | ug/dL | 18 | 391 |
Testosteron | 0,56 | ng/mL | 0,1 | 0,75 |
To następnym razem się udatestowałam, ale chwile po nasiusianiu dostałam okres także wynik - jeden zmarnowany test
testowałam, ale chwile po nasiusianiu dostałam okres także wynik - jeden zmarnowany test
Jestem po badaniach! Wyniki... chyba nawet ok. W porównaniu do FSH i LH które jest tragiczne
Jeszcze czekam na wynik androstendium i 17-Oh progesteron (ma byc za 3 dni)
Niestety na stymulację w tym cyklu się nie załapie, bo clo z tego co pamietam trzeba brać od 3-5dc. Ja po konsultacji bede miała 13dc
SHBG 70,60 nmol/L 18,2 135,5
DHEA-S 204,80 ug/dL 18 391
Testosteron 0,56 ng/mL 0,1 0,75
To następnym razem się uda
Trzymam kciuki za udany cykl i owocne starania.
Dziewczyny,udało się!jestem przeszczęśliwa.zrobipam dziś test wyszedł pozytywny. Życzę każdemu zdrowej ciąży i szybkich udanych starań. Ja wiem że to jeszcze wcześnie ale mam nadzieję, że będzie dobrze.