o dzięki bo tak się zastanawiam pierwszy raz go miałam i okres dostałam w końcu po 85 dniach wczoraj myślałam że może ma jakiś wpływ że hcg może wpływać na toJa miałam podany kilka razy i raczej nie ma wpływu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o dzięki bo tak się zastanawiam pierwszy raz go miałam i okres dostałam w końcu po 85 dniach wczoraj myślałam że może ma jakiś wpływ że hcg może wpływać na toJa miałam podany kilka razy i raczej nie ma wpływu
Stanowczo za duzo. Z doswiadczenia wiem ze im wi cej zmiennych stresowych bym silniejsza naturalna antykoncepcja.. nie czekaj tylko działaj bo możesz mieć owu wczesniej i przegapisz.. a jak badania beda ok to bedziesz miala pr tensje sama do siebie ze zmarnowalas cyklOstatnio byłam na wizycie i gin po badaniu powiedziała, że wszystko jest ok, kazała zrobić badanie na toxo i pobrała cytologię, omówienie wyników telefonicznie będę miała 27.01 i będzie to mój 14 dc, cykle mam zazwyczaj 28 dniowe, nie wiem kiedy mam owulacje ale podejrzewam że pewnie coś koło tego 14 dnia, i teraz pytanie do was, poczekać ze staraniami na ta wizytę czy badania wyszły dobre, czy mimo to próbować już te pare nie wcześniej? Za dużo chyba kombinuję
Ja niby dziś 32dc ale u mnie przychodzi i wychodzi kiedy chcę
ja stwierdziłam będę testować jak z dwa tygodnie się spóźni ciekawe czy wytrzymam
Ja i bez tego wiem dokladnie kiedy mam owulacje.. ból, sluz i te sprawy. Ale dobrze wiedxiec
Hej
mam 26 lat i synka który w kwietniu będzie miał 2 latka. na koncie jedna ciąża biochemiczna, a starania trwały u nas równy rok. w drugiej ciąży muszę wziąć pod uwagę możliwość konfliktu rh, ja minus, mąż i syn dodatni, po porodzie podana imnunoglobulina.
w tym roku planujemy zacząć się starać o rodzeństwo dla niego, niestety dopiero zaczynamy jakoś w czerwcu że względu na pracę (przejście na umowę nieokreślona).
mimo tego już teraz chętnie zostanę na tym wątku i poczytam pozytywne posty do tego czasu
czy dziewczyny planujące zacząć starania wtym okresie planują wcześniej jakąś wizytę u ginekologa?
u mnie w ciąży wyszła lekka niedoczynność tarczycy, i nadcisnienie.
rok temu w maju na usg lekarz oznajmił ze jajniki wyglądają na 'trochę pcos' ale raczej nie ma się co martwić.
myślę o wizycie w okolicach marca tak aby wcześniej można było zweryfikować wyniki badań, wdrożyć jakieś ewentualne leki, zrobić cytologie.
miłego wtorku
Co wywola kolejny niepotrzebny stres
Masz rację, postawiłaś mnie do pionu wiecie co jest najlepsze, w poprzednich ciążach tak nie miałam, po prostu działaliśmy, teraz mi się tak zrobiło, to chyba z racji wieku już , że zrobiłam się jak kwokaCo wywola kolejny niepotrzebny stres
No lipa trochę :/ ale kolejny cykl nowe możliwościNo i @ zawitała do mnie także 5zl zaoszczędzone na teście wrzucę do skarbonki
Hehe, do kwoki to napewno Ci brakuje ,ale fakt z wiekiem czlowiek ma potrzebe planowania wszystkiego .. a ciaza tez jest taką zmienną która sie planuje.. czasem przekombinowuje i stresuje .. wiem.. bo o drugieho syna tak sie staralam ,ze nie wychodzilo.. a jak odpuściłam. Bylam juz zrezygnowana to wyszlo odrazuMasz rację, postawiłaś mnie do pionu wiecie co jest najlepsze, w poprzednich ciążach tak nie miałam, po prostu działaliśmy, teraz mi się tak zrobiło, to chyba z racji wieku już , że zrobiłam się jak kwoka