reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Maggie te kciukasy na pewno się przydadzą :) jutro ide do mogego gina i zobacze czy mam wogóle pęcherzyk w tym cyklu
anetko myśle że każda z nas co miesiąc doszukuje się u siebie jakiś objawów ciąży , ja np co miesiąc biegam do toalety jak szalona,co chwileczke ,mam mdłości i takie tam ,a potem i tak normalnie dostaje okres ,wyczytałam kiedyś że takie rzeczy się zdarzają ponieważ organizm przygotowuje sie na ciąże, poza tym moja koleżanka miała przez 3 miesiące okres będą w ciąży , tylko był strasznie nieregularny i to ją zaniepokoiło ,poszła do lekarza i okazało się że będzie dzidzia, musisz podejść do tego naprawde spokojnie , najważniejsze to nie tracić wiary

reklama
Witam wszystkie staraczki
dziekuje za tak ciepłe powitanie:tak:
ja od dzisiaj zaczynam kolejne starania
nowy miesiąc nowe nadzieje!!!!!!!
nie mam pojecia co sie ze mna dzieje
mam odtuchy wymiotne,jestem zmeczona, wrażliwa na zapachy, piersi mi strasznie urosły ale nie bola,bruszek tez mi rosnie i jest bardzo twardy, ale nie jestem w ciązy - miałam@ i robiłam test
boje się ze tak chcę mieć dzidziusia ze powoli fiksuje
dziweczyny macie podobne problemy jak ja???? jesli tak to jak sobie z nimi radzicie??????????
Anetko, dokladnie tak jak napisalas, nowy miesiac, nowe starania, nowa nadzieja.
I nie martw sie, wiekszosc z nas ma takie problemy jak Ty, wyolbrzymiamy objawy i psychika troszke szwankuje;-), poprostu nie umiemy przestac myslec o fasolce. Jest na to sposob, ale dla mnie niemal niewykonalny, zapomniec, nie rozmyslac, nie analizowac!!!!:tak: Skuteczne, choc trudne do wykonania.

Dorota, co u Ciebie? Jak samopoczucie? Wypoczywasz sobie?

Zaraz przyjme troszke kofeiny w plynie i pedze na niedzielny obiadek do dziadkow.
Milej niedzieli!

Dzien doberek Kochane Staraczki!

Wreszcie przeczytalam zalegle posty i poodpisuje troszke, wykorzystujac samotny weekendzik. U mnie nic nowego, bol brzuszka pobolewa jak na @ albo jak na ...:laugh2: ale jestem dzielna. Tescik lezy w szafie i czeka jeszcze pare dni :-p.
Za to wieczorem ide na koncert Cesarii Evory, uwielbiam ja!
(...)
Ale Ci zazdroszze tego Krakowa. Nawet zimnego! Mieszkalam tam 16 lat i strasznie tesknie za moimi przyjaciolmi no i katkami. A najdrozszego wyprzytulaj na kazda strone ;-).
Maggie Ty mi Krakowa, a ja Ci Cesarii zazdoszcze. Chyba jestesmy kwita:-D! Baw sie dobrze!
I trzymam mocno kciukasy za pozytywne testowanie.

Meggie witaj Kochana cos Cie troszke nie bylo widac ,ja tez zazdroszcze tego koncertu,superrrrrrr:tak: jak tam mlode kociaczki Uraniji???? rosna co i rozrabiaja????
buziam i pozdrawiam serdecznie.

Wiatm Wszystkie nowe Staraczki i zycze samych sukcesow w starankach w postaci fasolki.;-):tak::-):-D

witam was kochane w tą piękna słoneczną niedziele!!
Mam wyrzuty sumienia bo tak was zaniedbywałam a tu taki odzew na mojego małegoposta.. niestety betka 0,100 i na pewno to nie pomyłka..dzisiaj brzuch mnie boli i modlęsię zeby jak najszybciej przyszła wredota!!
Postanowiłam ze jeszcze w tym cyklu nie będę brała Clo.. porobie badanka tak jak mi poleciła Loretka :tak:czyli w 3 i 23 dniu cyklu! Pójdę tez w połowie cyklu na usg i najpierw wszytsko sprawdzę a dopiero potem zdecyduje czy brać clo. Zapisałam się na to usg to innej gin może lepiej bo tamta od razu przepisała mi Clo ale bez badań.. a skąd można wiedzieć czy mam to brać?? Dlatego tak postanowiłam:tak::tak:
Jest mi cholernie smutno i przykro płacze często ale będzie dobrze musi być!!
Iwonko Migotko Dorotko Maggie dziękuję Wam:tak::tak:
Dorotko dobrze pamiętasz!! Bardzo bym chciała i trzymajcie mocno:tak:
Migotko wczoraj było diabelsko zimno! lepiej wez witaminki zeby się nie rozchorować!! Owocnych staranek:-):-)
Maggie oby to był Twój czas i maleństwa!! Trzymam mocno kciuki aby sie udało i żeby nareszcie nas tutaj ktoś pozarażał fluidkami !!! Jak koncercik Kochana?? Ja też zazdroszczę:-)
AniaSm ja też się doszukuje na każdym kroku a raczej doszukiwałam bo betka niestety negatywna!! ale trzeba dalej mocno wierzyc ze bedzie dobrze!!
Lepiej idż skonultuj wszystko z lekarzem.. wiem co mowie..bo mam nieregularne cykle i tak czekałam 6miesięcy a teraz stwierdzam ze mogłam isc do inngo lekarza skonsultowac ..Trzymam kciuki mocno!!
edzka-it Kochana no pewnie nie daj się nałogowi!!

I teraz pytanko: Która chce być mamusią 2009??
:-):-):-):-)Więc ogłaszam zaczynamy staranka o fasoleczke ur. w 2009r.
Czekam cierpliwie na @ i START:tak::tak:

Witajcie dziewczyny :-) Dzis piękna niedziela , więć pewnie na spacer się wybiorę z moim pieseczkiem, który sie właśnie wyleguje na balkonie na słoneczku :-D
KasiaJ82 Przykro mi że betka wyszła negatywna , ale nie smuć się, napewno juz niedługo:tak: mnie też juz czasem łezki w oczkach sie kręcą:zawstydzona/y:także buziolek:laugh2:
A właśnie wczoraj sobie pomyślałam o tym i mówię do swojego narzeczonego że teraz to juz nasz dzidziul będzie 2009 ! Więc ja się zgłaszam jako przyszła mamusia 2009 :-D:-D:-D

witam was kochane w tą piękna słoneczną niedziele!!
Mam wyrzuty sumienia bo tak was zaniedbywałam a tu taki odzew na mojego małegoposta.. niestety betka 0,100 i na pewno to nie pomyłka..dzisiaj brzuch mnie boli i modlęsię zeby jak najszybciej przyszła wredota!!
Postanowiłam ze jeszcze w tym cyklu nie będę brała Clo.. porobie badanka tak jak mi poleciła Loretka :tak:czyli w 3 i 23 dniu cyklu! Pójdę tez w połowie cyklu na usg i najpierw wszytsko sprawdzę a dopiero potem zdecyduje czy brać clo. Zapisałam się na to usg to innej gin może lepiej bo tamta od razu przepisała mi Clo ale bez badań.. a skąd można wiedzieć czy mam to brać?? Dlatego tak postanowiłam:tak::tak:
Jest mi cholernie smutno i przykro płacze często ale będzie dobrze musi być!!

AniaSm ja też się doszukuje na każdym kroku a raczej doszukiwałam bo betka niestety negatywna!! ale trzeba dalej mocno wierzyc ze bedzie dobrze!!
Lepiej idż skonultuj wszystko z lekarzem.. wiem co mowie..bo mam nieregularne cykle i tak czekałam 6miesięcy a teraz stwierdzam ze mogłam isc do inngo lekarza skonsultowac ..Trzymam kciuki mocno!!

I teraz pytanko: Która chce być mamusią 2009??
:-):-):-):-)Więc ogłaszam zaczynamy staranka o fasoleczke ur. w 2009r.
Czekam cierpliwie na @ i START:tak::tak:

jestem pod stałą kontrolą lekarza i co miesiąc robie usg i jest ok, nawet kiedyś próbował stymulacje właśnie clo ale mój organizm po tym zwariował i miałam chyba z 8 pęcherzyków , przez 3 dni rosły i pękały , dlatego teraz wszystko robie na naturalnym cyklu,
mam nadzieje że uda mi się zostać mamusią 2009 :-) bo na ten rok na pewno się już nie załapię
trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę ;-)
miłej niedzieli :-)

jestem pod stałą kontrolą lekarza i co miesiąc robie usg i jest ok, nawet kiedyś próbował stymulacje właśnie clo ale mój organizm po tym zwariował i miałam chyba z 8 pęcherzyków , przez 3 dni rosły i pękały , dlatego teraz wszystko robie na naturalnym cyklu,
mam nadzieje że uda mi się zostać mamusią 2009 :-) bo na ten rok na pewno się już nie załapię
trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę ;-)
miłej niedzieli :-)

Kochana trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę :-) Napewno dołączymy do mamuś 2009:tak: zobaczysz jeszcze będziemy zafasolkowane !

reklama
Do góry