reklama
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
wanilia_sky chciałabym już coś więcej wiedzieć
wiem kochana, ale na pewno wszystko jest w porządku, musisz tak mysleć, bo nerwy fasolce nie sa wskazane. Wszystko będzie dobrze:-)
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
ppatqa WIELKIE GRATULACJE:-):-) I sprobuj uzbroic sie w cierpliwosc,wiem ze nie latwo jak sie juz jest pewnym fasolki na 99.99% i tylko brakuje nam potwierdzenia od gina,ale szybko Ci zleci zobaczysz ,trzymam kciuki,daj znac jak przebiegla wizyta;-)
edzka-it
Dobry Wieczor Kochane ,widze ze mamy nowe fasoleczki a to dobrze w koncu sie cos rozruszalo aby tak dalej:-)
Wielkie Gratulacje
Sciskam i pozdrawiamjakos cichutko tutaj dzisiaj wieczorkiem ,napiszcie cos Kochaniutkie;-)
Wielkie Gratulacje
Sciskam i pozdrawiamjakos cichutko tutaj dzisiaj wieczorkiem ,napiszcie cos Kochaniutkie;-)
No cisza straszna...wszystkie laseczki sie przytulaja chyba
A ja miałam długa rozmowe z moim kochaniem...i staneło na tym że jutro rano zrobie testa...I bedzie to ostatni test ciążowy jaki wykonam...jak sie nie udało w tym cyklu-trudno uda sie w nastepnym ale już żadnych testów i żadnego stresu...przyznał mi sie ze jego to tez stresuje i on by wolał obejsc sie bez tych pasków które maja nam decydować jaka bedzie nasza przyszłosc...po troszku go rozumiem bo sama mam takie podejscie...kawałek plastiku moze zepsuc cały dzien...wiec jutro rano moj ostatni test...a potem bedziemy poprostu żyć...a nie tylko wegetować od @ do @...
A teraz ide na spacerek z dziewczynami moimi...troszke świeżego powietrza i do spanka...jutro pierwszy zjazd po feriach...
Buziaki laski :*
A ja miałam długa rozmowe z moim kochaniem...i staneło na tym że jutro rano zrobie testa...I bedzie to ostatni test ciążowy jaki wykonam...jak sie nie udało w tym cyklu-trudno uda sie w nastepnym ale już żadnych testów i żadnego stresu...przyznał mi sie ze jego to tez stresuje i on by wolał obejsc sie bez tych pasków które maja nam decydować jaka bedzie nasza przyszłosc...po troszku go rozumiem bo sama mam takie podejscie...kawałek plastiku moze zepsuc cały dzien...wiec jutro rano moj ostatni test...a potem bedziemy poprostu żyć...a nie tylko wegetować od @ do @...
A teraz ide na spacerek z dziewczynami moimi...troszke świeżego powietrza i do spanka...jutro pierwszy zjazd po feriach...
Buziaki laski :*
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny ja tylko na chwile przyszlam wam powiedziec ze bylam u lekarza
ogolnego on mi przepisal rutinoskorbin,wapno i antybiotyk BIOPAROX wdycha sie go
przez nos i usta mam temperature 37.7 i strasznie sie boje ze to fasolce zaszkodzi:-(
Wszystkie kosci mnie bola jest okropnie strasznie malo dzisiaj zjadlam i strasznie
bojesie nocy bo ja caly dzien leze ale nie umiem zasnac :-(
MODLCIE sie za mnie dziewczynki aby mi szybko przeszlo i aby fasolce to nie
zaszkodzilo
ogolnego on mi przepisal rutinoskorbin,wapno i antybiotyk BIOPAROX wdycha sie go
przez nos i usta mam temperature 37.7 i strasznie sie boje ze to fasolce zaszkodzi:-(
Wszystkie kosci mnie bola jest okropnie strasznie malo dzisiaj zjadlam i strasznie
bojesie nocy bo ja caly dzien leze ale nie umiem zasnac :-(
MODLCIE sie za mnie dziewczynki aby mi szybko przeszlo i aby fasolce to nie
zaszkodzilo
Czesc i czolem wszystkim!
Dziekuje za mile przyjecie. Poczytalam co u Was, jak zwykle bylo co czytac. Pisze jak zwykle bo podczytywalam Was od jakiegos czasu. Dopiero teraz sie ujawnilam, bo troszke niesmiala nawet wirtualnie jestem :-).
Gusia, Dorota i Ppatqa ogromniaste gratulacje!
Gusiu mam nadzieje, ze w szpitalu dobrze sie Toba zajma i wrocisz wkrotce. Powodzenia!
Dorotka badz dobrej mysli! Bedzie dobrze!
Ppatqa wtorek juz niedlugo! Cierpliwosci!:-)
Ja to sie szalenie emocjonuje koncowka cyklu Monik75 i Adivy. Dziewczyny trzymam kciuki. Mocno mocno.
Maggie jesli nadal nie ma @, to moze zrob bete? Powinna rozwiac wszystkie watpliwosci.
Nenius, Twoja lekarska przygoda to zgroza! Wspolczuje i wierze, ze wszystko bedzie dobrze.
Ojej, chyba sie troszke rozpisalam jak na drugi raz!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Staraczki!
Dziekuje za mile przyjecie. Poczytalam co u Was, jak zwykle bylo co czytac. Pisze jak zwykle bo podczytywalam Was od jakiegos czasu. Dopiero teraz sie ujawnilam, bo troszke niesmiala nawet wirtualnie jestem :-).
Gusia, Dorota i Ppatqa ogromniaste gratulacje!
Gusiu mam nadzieje, ze w szpitalu dobrze sie Toba zajma i wrocisz wkrotce. Powodzenia!
Dorotka badz dobrej mysli! Bedzie dobrze!
Ppatqa wtorek juz niedlugo! Cierpliwosci!:-)
Ja to sie szalenie emocjonuje koncowka cyklu Monik75 i Adivy. Dziewczyny trzymam kciuki. Mocno mocno.
Maggie jesli nadal nie ma @, to moze zrob bete? Powinna rozwiac wszystkie watpliwosci.
Nenius, Twoja lekarska przygoda to zgroza! Wspolczuje i wierze, ze wszystko bedzie dobrze.
Ojej, chyba sie troszke rozpisalam jak na drugi raz!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Staraczki!
edzka-it
Witaj serdecznie Migotko77,z nami sie nie bedziesz nudzila,a i czas szybciej zleci do zafasolkowania:-)
reklama
mama pati
Przyjaciółki 2008
Adiva! A miałaś wytrzymać)) Teścik wodzi Cię na pokuszenie!!!!))) Kto to powiedział, że jak już jest w domciu, to trudno go nie zrobic? Adiva, Kochana, życzę Ci z całego serducha, by jutro z samego ranka spojrzały na Ciebie z tesciku dwie wyraźne kreseczki! I od razu pochwal się nam. I podeślij fluidki... Moja @ zbliża się wielkimi krokami i już mnie kręci na nią w brzusiu... I aż mam troszkę dołka, tam w duszyczce... Bo niby sie nie nastawiam, ale miałam nadzieje...Kiedy w koncu się uda?