reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Dorotko super by było żebyś nam już przesłała te pozytywne fluidki.Powiedz mężowi że będzie dobrze wspierajcie się na wzajem zobaczysz jak nie teraz to troszke poźniej ale się uda, a brzuszek to czasem tak boli bo fasolka szuka dla siebie miejsca

Jejku Jak Fajnie By Bylo Gdyby Zeczywiscie Tak Bylo Ze Fasolka Szuka Miejsca.wiem Musimy Sie Oboje Wspierac Ale To Sa Nasze Pierwsze Starania Od Kad Pierwsza Caze Poronilam Dlatego Tak Starsznie Juz Chcemy Tej Fasolki.

Dorotko niech się spełni Twe pragnienie...:tak: Bardzo Ci tego życzę:-) Starajcie się...i nie zniechęcaj się jeśli teraz się nie uda...
Ja z M staram się już 13m-ąc. Nie nastawiam sie i nie nakręcam bo ostatnio...takie nakrecenie wiele mnie kosztowało nerwów...i nie tylko...
Trzymam za was kciuki:tak:

Dziewczyny, coś widzę, że jakieś 90% z nas, w dniach od 25-30 stycznia będzie już wiedziała jak tam efekty starań! Oj, będzie ciekawie:) Już się nie mogę doczekać:) A Majeczka będzie tylko "kopiuj, wklej, kopiuj,wklej":)

Witam dziewczyny!! mam nadzieje ze mi wybaczycie ze nie przeczytałam zaległosci z wczoraj i ppzrdwczoraj brak czasu, ale postaram si je jak najszbybciej nadrobic. Juz dzisiaj jest duzo lepiej, dzieki waszemu wsparciu i kochanemu Mariuszkowi zaczynam dochodzic do siebie.

Ja też koło 30.12 będę testować :zawstydzona/y: a robiłam testy owu od kilku dni i wygląda na to że to dziś :-), śluzik też na to wskazuje i miękka, niska szyjka (dzięki, Dorota27, za naukę ;-)) więc może częste staranka do wczoraj i planowane dzisiejsze da efekt? Jestem dobrej myśli, bałam się już że mam cykle bezowulacyjne :szok:
Życzę nam wszystkim wysypu II koło 30.01 i duuużo pracy dla majeczki02
Ja dziś w pracy do 22, mam nadzieję że mężuś będzie na mnie czekał :-p

reklama
Czekamy na olulacje i berzemy sie do roboty dzis koncze tabletki na wywołanie jajeczkowania a 13-15-17 dc. zastrzyki z pregnylu i 5/02/08 testujemy jak nie bedzie efektów zobaczymy co powie endokrynolog. Mam nadzieje ze bedzie dobrze

Do góry