reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

WITAJ MADZIU-z tego co rozumiem to ten drugi test pokazal kreske druga ale nie wyrazna? wiec albo zrob sobie jeszcze jeden tak jak piszesz albo idz do gin.tak to jest mozliwe ze testy pokazuja inaczej ja tak mialam ze robilam test ze dwa razy i nic jedna kreska pozniej zrobilam po 2 dniach i juz byly 2 kreseczki ale ta jedna byla balad ale to byla ciaza.A teraz tez czekam az zrobie kolejny test.i mam nadzieje na fasolke

reklama
Hej,jestem tu po raz pierwszy w tym temacie;-),Od wrzesnia staramy się o drugie dziecko moja córcia ma juz 4,5 roku,czas na rodzenstwo.Przyszedł czas ze bardzo pragne kolejnego malucha,z pierwszą ciazą nie było problemów samo wyszło,haha.A tu?prosze nie jest to takie proste.Cykle mam 29,30dni teraz okres powinnam miec 13stycznia,tego samego dnia zrobiłam 1test i nic-jedna krecha,dzisiaj równiez robiłam 2test i znowu jedna krecha-druga tyci,tyci jak cien.Brzuch boli jak przy okresie,piersi równiez i to tak bardziej od stony pach,ale przy dotyku.Nie wiem czy sama sobie wmawiam czy moze test zrobiłam za wczesnie?w sumie 33dzien cyklu-powinien pokazac?Naczytałam sie tutaj tylu opinii,ze testy nie wychodzą zawsze,ze mam nadzieje.Upławy są równiez badziej mleczne,co rusz sprawdzam czy to nie okres?Moze poczekam jeszcze 1-2dni i znowu zrobie test?Mozliwe ze jestem w ciazy a testy wychodzą negatywne??pozdrawiam.
P.S.Dziekuje majeczka02 za miłe słowo i zaproszenie;-)
user_online.gif
progress.gif

Witam serdecznie :-). Jesli chodzi o słabiusieńkie kreseczki to spójrz w moim podpisie jaki finał miał teścik z 2 bladą kreseczką :-D. A tak przy okazji ten test robiłaś rano czy wieczorem? Bo ja wieczorem i chyba jeszcze przed terminem @.

Dziękuję za tak szybki odzew,super:-).Oba testy robiłam z rana,na tym drugim to moze sama sie doszukuję tej drugiej kreseczki,moze to oznaczenie fabryczne?na pierwszy rzut oka widac jedną krechę:-(nie mniej nie trace nadziei,to jest najgorsze bo rozczarowania potem sa okropne,mąz mnie pociesza nie tym to nastepnym razem,ale ja chyba nie potrafie byc az tak cierpliwa.Jeszcze nie nadszedł okres wiec jest szansa,ale dzis w nocy strasznie bolały mnie jajniki,szczególnie czułam kłucie w prawym,myslałam ze dostane okresu,ale na razie nic,Zaczęłam teraz intensywniej myslec bo moja kumpela która równiez sie starała o malenstwo,własnie na dniach dowiedziała sie ze sie udało,super nowina,a zarazem zaczęłam intensywniej myslec,kiedy nam sie uda?Zastanawiam się czy te bole brzucha nawet promieniujące do krzyza,to jakis zwiastun;ciaza czy zblizajacy się okres?No i zastanawiam się kiedy zrobic kolejny test,teraz jest 34dc...ok uciekam do pracy,miłego dnia:-)

Witam też nową staraczkę Madzię, to super by było gdyby tak szybciutko się udało, dopiero co do nas dołączyłaś i już fasoleczka, życzę Ci tego z całego serducha.
Pozdrawiam i znikam na parę godzin, obowiązki czekają.Papa

Witam :-)

Madzi81 witaj wśród staraczek. Wiesz, myślę że wszelkie wątpliwości co do ciąży, rozwiązał by Ci test z krwi - Bhcg. Tam dokładnie będzie wiadomo który to tydzień :tak:

Kurcze, coś dzisiaj mam takiego jakiegoś dołka :confused::baffled:. Nawet nie wiem skąd. Ostatnimi czasami tak po owulce właśnie mam. I znowu takie przeczucie że się nie udało :-( Wiem że jeszcze za wcześnie cokolwiek przesądzać, ale jakoś tam mam :cool:. No nic trzeba będzie zaczekać do kwietnia na kolejną wizytę u gina.

Monik75 jezeli o dolki chodzi to znam ten bol:no:Od paru tygodni jestem jakas przybita a juz nie wspomne jaka wredna jestem dla mojego kochanego meza,ktory cierpliwie znosi moje humory.Ech... te hormony,czasami sama ze soba nie moge wytrzymac:baffled:

Serdecznie witam Madzię i Dorotkę zobaczycie jak razem będzie nam łatwiej przechodzic smutki i dzielic się radością

Ale nic to,nie wolno sie zalamywac,bedzie lepiej:-)zawsze po gorszych chwilach przychodza te lepsze,wszystko bedzie dobrze:tak:

Witajcie nowe staraczki! :-) Tak sie ciesze ze jest nas juz tyle i ze moge sobie codziennie poczytac Wasze posty i cos napisac od siebie.... :tak: Bo ja jestem tutaj samotna staraczka na obczyznie i czasami mnie dopadal maly dolek, ale teraz jest juz lepiej :-D dzieki Wam. Milego dnia:-)

reklama
Do góry