reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Jak miło poczytać jak piszecie że udało się! :-) Wszystkiego dobrego dla Was dziewczynki, niech wasze Skarby rosną szybko i bedą zdrowe!
Już nie mogę doczekac się kiedy ja będe mogła napisać że sa dwie czerwone kreseczki!
Pozdrawiam wszystkie staraczki! powodzenia

Jak miło poczytać jak piszecie że udało się! :-) Wszystkiego dobrego dla Was dziewczynki, niech wasze Skarby rosną szybko i bedą zdrowe!
Już nie mogę doczekac się kiedy ja będe mogła napisać że sa dwie czerwone kreseczki!
Pozdrawiam wszystkie staraczki! powodzenia

Prawda serduszko się cieszy jak się słyszy takie dobre wiadomości. A Ty testujesz już niedługo:-) Ja również marze o tych dwóch kreseczkach(mam nadzieje, że nie za bardzo)
Marzenixx dobre podejście to teraz tylko czekać trzeba.
U mnie pewnie będzie jedna krecha bo wyskakują mi krostki na twarzy jak na @. A podobno w ciąży cera się poprawia choć teraz poczytałam to nie zawsze.Cóż czekam na jutro rano i testuje staram nie nastawiać ale nadzieja zawsze jest. Choć dostałam energi do następnych staranek.

Kinguś mnie wychodziły wypryski, zupełnie jak na @. Trzymam za was kciuki dziewczyny.
I trochę fluidków: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :tak:

Kinguś mnie wychodziły wypryski, zupełnie jak na @. Trzymam za was kciuki dziewczyny.
I trochę fluidków: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :tak:

Zapominajko! Dzieki! Lapie fluidki !!!

I mam takie niesmialutkie pytanko. Czy napewno masz ten suwaczek dobrze ustawiony? Bo ciaze sie liczy od daty ostatniej @ , wiec na wstepie masz 2 dodatkowe tygodnie dodane do daty poczecia.... ;-). Wiec z Twojego suwaczka wynika, ze mialas ostatnia @ 3 tyg temu... Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze to napisalam, ale pomyslalam ze to zawsze fajniej jak dzidzius jest ``starszy``. Zreszta jak pojdziesz do lekarza i na USG to sie okaze. Pozdrowionka

Prawda serduszko się cieszy jak się słyszy takie dobre wiadomości. A Ty testujesz już niedługo:-) Ja również marze o tych dwóch kreseczkach(mam nadzieje, że nie za bardzo)

No niestety w tym miesiącu jeszcze nie bedę testować.:crazy: Zaczynam starania od kolejnego cyklu! :-)Ale trzymam kciuki za Ciebie!!! Oby były pojawiły się kreseczki! Pozdrawiam

Dzien dobry moje kochane:-)dawno mnie nie bylo bo w weekend zajmowalam sie moim R.:tak:mam nadzieje ze owocnie:laugh2:a w poniedzialek internet mi padl i niestety dopiero przed chwila naprawilam:-(i oczywiscie biegusiem w moje ulubione wirtualne miejsce:tak:na szczescie AZ tak duzo nie napisalyscie, to nawet szybciutko mi czytanie poszlo:-) troszke spraw na glowie mam bo szukam pracy, bo w mojej sytuacja nie do wytrzymania:no:

Witajcie dziewczyny,
wczoraj nie miałam pod ręką komputera więc nie mogłam napisać.
Betka wyszła mi pozytywnie. Jestem prawdopodobnie w 3 tygodniu ciąży:-)

Nie wierzyłam, że to się może tak szybko stać...
Dla wszystkich staraczek przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zapominajka GRATULACJEEE!!!!!!!!!!! :-D cieszeeee sie bardzo:tak: i dziekuje za fluidki, juz nalapalam:-D

Witajcie kochane:-)
Nenius, gratuluję:tak:Zdolna masz córeczkę:tak:
Zapominajka- GRATULUJĘ :-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny i życze powodzonka.
Gratulacje dla zafasolkowanych:tak:

Na waszą prośbe, przesyłam troche fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~
U mnie ok. Tylko właśnie sobie przypomniałam, że za tydzień w środe czeka mnie wyjazd na szkolenie...Troche dużo czasu spędze w samolotach i na lotniskach ( znowu idiotyczne połączenie:wściekła/y: ). Ale na szczęście to tylko 3 dni. A za miesiąc kolejne szkolenie i w czerwcu jeszcze jedno...A nie ma opcji, żebym nie jechała...
Jutro jade na badania krwi i take tam no i w poniedziałek chyba odwiedze gina z wynikami i zapytam sie raz jeszcze czy nie ma przeciwwskazań do lotu.

Życze wszystkim miłego dnia:-)
Dziekuje za fluidki ale sie nalapalam:-Da jak sie czujesz?

To zrobie jutro ale wątpie aby coś mi wyszło też nadziei sobie nierobie.Kinguś może u Ciebie fasolka już mieszka życzę Ci tego i innym staraczkom z całego serduszka.
Całymi dniami siedziałam w necie i szukałam kiedy mam owulkę i prawdopodobnie przy moich cyklach była dopiero między 20 a 25 dniem cyklu.
Wczoraj widziałam kilka bocianów w parze,a dzisiaj wszędzie kobitki w ciąży normalnie się zaczełam śmiać z e znajomom że mnie prześladują:-)
Ale się rozpisałam
Rob rob bo sie niecierpliwimy:-D

Witajcie wpadłam się przywitać
23_129_5.gif
Witamy Kochana Pania Loretke;-)

Witam serdecznie!! Właściwie nie wiem czy mam prawo pisać na tej stronie bo nie mam z nią jak narazie nic wspólnego:sorry2: ale muszę się przyznać że od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i z zaciekawieniem czytam wasze wiadomości:blink: Mam nadzieję że nie będzie wam przeszkadzało jeśli czasem coś napiszę bo zdarza się że aż nie mogę się powstrzymać żeby nie napisać jak się cieszę że którejś z was się udało.:happy::happy: Jeśli będzie wam to przeszkadzało to napiszcie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie starające się i te zafasolkowane ;-)
Witamy i zachecamy do pisania:tak:

z
Nenius jaka Darunia zdolna, cudomnie, do wiosny bedzie smigac wszedzie:tak::-)

Julitka juz nie moge sie doczekac jutra, zeby z Toba pogadusiac:tak:

Hey moje malenstwa kochane :tak: ale sie za wami stesknilam masakra... wczoraj mialam wolne bylam w Pile mialam jazde kochane ostatnia przed egzaminem juz :-D oj myszki chyba calkiem mnie rozbiera tak mnie boli glowa, gardlo i do tego nosek dokucza ale to nic jakos dam rade, jeszcze cos mnie pobolewa brzuszek :-( buziaczki dla was i tulam mocno :tak:

reklama
Witaj Kochana Julitko:-) my tez sie za Toba stesknilismy bardzooo:tak:i jak Ci poszla ta ostatnia jazda?? bedziesz rajdowcem?:laugh2::-D 29 kwietnia z calych sil trzymamy kciukasyyy za zdany egzamin:tak::tak::tak::-Di zdrowiej Maluszku zdrowiej, tulam i buziam

ale pusciutko tu dzis:-(

Do góry