Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
oj cos mi sie pomiąchało :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak miło poczytać jak piszecie że udało się! :-) Wszystkiego dobrego dla Was dziewczynki, niech wasze Skarby rosną szybko i bedą zdrowe!
Już nie mogę doczekac się kiedy ja będe mogła napisać że sa dwie czerwone kreseczki!
Pozdrawiam wszystkie staraczki! powodzenia
Kinguś mnie wychodziły wypryski, zupełnie jak na @. Trzymam za was kciuki dziewczyny.
I trochę fluidków: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zapominajka GRATULACJEEE!!!!!!!!!!! cieszeeee sie bardzo i dziekuje za fluidki, juz nalapalamWitajcie dziewczyny,
wczoraj nie miałam pod ręką komputera więc nie mogłam napisać.
Betka wyszła mi pozytywnie. Jestem prawdopodobnie w 3 tygodniu ciąży:-)
Nie wierzyłam, że to się może tak szybko stać...
Dla wszystkich staraczek przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziekuje za fluidki ale sie nalapalama jak sie czujesz?Witajcie kochane:-)
Nenius, gratulujęZdolna masz córeczkę
Zapominajka- GRATULUJĘ :-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny i życze powodzonka.
Gratulacje dla zafasolkowanych
Na waszą prośbe, przesyłam troche fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~
U mnie ok. Tylko właśnie sobie przypomniałam, że za tydzień w środe czeka mnie wyjazd na szkolenie...Troche dużo czasu spędze w samolotach i na lotniskach ( znowu idiotyczne połączenie ). Ale na szczęście to tylko 3 dni. A za miesiąc kolejne szkolenie i w czerwcu jeszcze jedno...A nie ma opcji, żebym nie jechała...
Jutro jade na badania krwi i take tam no i w poniedziałek chyba odwiedze gina z wynikami i zapytam sie raz jeszcze czy nie ma przeciwwskazań do lotu.
Życze wszystkim miłego dnia:-)
Rob rob bo sie niecierpliwimyTo zrobie jutro ale wątpie aby coś mi wyszło też nadziei sobie nierobie.Kinguś może u Ciebie fasolka już mieszka życzę Ci tego i innym staraczkom z całego serduszka.
Całymi dniami siedziałam w necie i szukałam kiedy mam owulkę i prawdopodobnie przy moich cyklach była dopiero między 20 a 25 dniem cyklu.
Wczoraj widziałam kilka bocianów w parze,a dzisiaj wszędzie kobitki w ciąży normalnie się zaczełam śmiać z e znajomom że mnie prześladują:-)
Ale się rozpisałam
Witamy Kochana Pania Loretke;-)Witajcie wpadłam się przywitać
Witamy i zachecamy do pisaniaWitam serdecznie!! Właściwie nie wiem czy mam prawo pisać na tej stronie bo nie mam z nią jak narazie nic wspólnego ale muszę się przyznać że od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i z zaciekawieniem czytam wasze wiadomości Mam nadzieję że nie będzie wam przeszkadzało jeśli czasem coś napiszę bo zdarza się że aż nie mogę się powstrzymać żeby nie napisać jak się cieszę że którejś z was się udało. Jeśli będzie wam to przeszkadzało to napiszcie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie starające się i te zafasolkowane ;-)