reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Wielkie dzieki ze mi odpisalyscie. Ja narazie staram sie nei cieszyc bo sie boje :zawstydzona/y:;-)ale po cichutku.... mam nadzieje:-p do tego od wczoraj wieczora mam straszne mdlosci na rozne zapachy i smaki, ble :baffled: no i zgage, aaaaa... Nie dawalo mi to spokoju no wiec kupilam dzis ten nieszczesny test liczac na wyrazny wynik a tu pstro :sorry2:

reklama
Dziewczyny!

Rzadko tu zagladam ale potrzebuje Waszej pomocy. Jesli na tescie wyszla bardzo bladziutka druga kreseczka, czy to napewno oznacza juz ciaze ? Zaznacze ze ta kreseczka jest naprawde bladziutka, ale widoczna. Bo ja juz mam metlik w glowie :baffled: Pomocy.

Luczynka, z tego co wiem nawet bledziutka kreseczka PRAWIE NAPEWNO oznacza ciaze! Tak jak dziewczynki mowia, powtorz najlepiej za dzien, dwa, trzy nawet jesli koniecznie rano, z pierwszego siusiania. Albo zrob bete (test z krwi) w odstepie 2 dni. Zdaje sie ze we wczesnej ciazy podwaja sie kazdego dnia.

Ile Ci sie spoznia okres?

Poprawiam sie : jezeli bierzesz jakies leki hormonalne, albo masz jakies POWAZNE zaburzenia hormonalne to tescik moze byc pozytywny.

Maggie ja niestety nie wiem czy mi sie spoznia czy jeszcze nie nadszel @ poniewaz odkad urodzilam Oliwke to mam tak nieregularne cykle ze szok :szok: od 26 do 32 dni, raz nawet bylo 34 :baffled: a dzis mam 31 dzien i tak mnie pokusilo jakos...

A rano zrobilas ten test? Bo jak tak mialam. Zrobilam test rano z pierwszego siusian wyszly 2 grube krechy, ale bylam w takim szoku, ze zrobilam drugi po poludniu i tym razem druga kreseczka byla o wiele slabsza (i test byl innej firmy moze mniej czuly).

Polecam Quick Vue, taki ze slodkim dzidziusiem ;-).
Trzymaj sie!!!!!

No wlasnie zrobilam ten test dzisiaj, ale nie z pierwszego siusiania, tylko okolo godziny 10. Jutro bede musiala powtorzyc :tak:A nie biore zadnych lekow hormonalnych i nei mam w tej dziedzinie zadnych problemow zdrowotnych ;-)Dzieki za odpowiedz.:-)

Dziewczynki, coś mnie zaczą brzuch boleć tak jak przed@. Wzięłam już no-spe ale nie pomaga, dalej boli. Martwie się bardzo i zaczynam panikować:-(. Nie wiem co mam zrobić...

lunia83 nie denerwu sie to napewno nic poważnego, napewno minie :tak:
a mnie dzis okrutnie zaczął bolec brzuch na @, a nawe bardziej ,:-(tak bardzo jakbym miala zaraz dostać @ ale powinam miec jakos piatek -sobota , choc w sumie dzis 30 dzień to tez mogę dostać. eh boli...:-(

witam co chwila czaje sie na jakies foum ale mi to nie wychodzi :) zaczynalam starania od kiedy dostalam pierwsza miesiaczke po porodzie czyli 9 stycznia jakos :) (wczesniej mooja miesiaczka byla wstrzymana karmieniem synka przez rowny rok) teraz mam okropnie nie regularne cykle z mezem sie staramy i nic :( ram mialam cykl 25 dni pozniej 39 dni a teraz mam 32 dni robilam test i oczywiscie wyszedl ze nie jestem w ciazy:(
pozdrawiam!

mam nadzieje ze juz niedlugo zobacze 2 kreseczki:))

reklama
aneta.anett , witaj:-) nie stresuj sie ;-) napewno iedługo ci się uda i zobaczysz dwie kreseczki:tak:

a wogóel dziewczyny mam pytanie: kiedy najlepiej zmierzyć temperature ciała? rano czy popoludniu? pomyslalam że może zmierzę sobie a nawet nie wiem kiedy jest najlepiej :-(

Do góry