Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
znowu zaczęłam sie objadać słodyczami tzn jak narazie tylko jeden kitkat, ale dawno juz nie miałam ochoty na coś słodkiego, więc chyba wszystko wraca do normy, jak zawsze przed @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę iść na miasto kupić kolejny prezencik dla świeżo upieczonej mamusi
jutro idę w odwiedziny do kolejnej koleżanki która urodziła na Wielkanoc śliczna dziewuszkę Już się nie moge doczekać Uwielbiam takie maluszki, najchętniej bym tak wytuliła że aż pewnie udusiła
Nenius fajny masz poglad na ten temat ja tez bym chciala juz wszystko pomalu kupowac i nawet odwazylam sie kupic 1 rzecz:-) kupilismy z M
taki komplecik do czesania dla bobaska czyli grzebyk i szczoteczka ale zakup hihihihiihih tylko nie wiem czemu kupilam niebieski jak na chlopca
jak mnie sie wydaje ze to bedzie dziewczynka hihihihih.
nenius zawsze wie wszystko, zawsze ma racje:-)Dziekujemy Ci bardzo Kochana nasza:-)nie masz za co przepraszać
Tak powinno być, że jak się czegoś nie wie to sie pyta a jak ktoś wie więcej to dzieli się wiedzą z innymi, nie?
Ja chciałam Wam poprawnie odpowiedzieć dlatego trochę poszperałam po necie
Jedz ile chcesz, co bedziesz sobie odmawiac:-)znowu zaczęłam sie objadać słodyczami tzn jak narazie tylko jeden kitkat, ale dawno juz nie miałam ochoty na coś słodkiego, więc chyba wszystko wraca do normy, jak zawsze przed @
moja mala sliczna Zuzanka obok:-) tzn coreczka mojej ukochanej Przyjaciolkima juz roczek i siedem miesiecy i jest cudownaa:-):-):-)
:-* :-* :-* :-* :-* NASZA KOCHANA (prawie ->) BZYKNIETA PSZCZOLECZKO!!!
Niebieski to kolor dziewczynek - kolor Matki Boskiej, niewinności, ubierano w niebieski kolor dziewczynki :-). A rózowy to od czerwieni, czyli koloru Chrystusa, był kolorem chłopców i z tego co pamietam oznaczał męstwo.
szwagierka własnie dzwoniła że jej córa w szpitalu uczulił ją antybiotyk ,a lekarka rozłożyła ręce i odesłała do szpitala
uciekam dowiedzieć się jakiś szczegółów
nenius zawsze wie wszystko, zawsze ma racje:-)Dziekujemy Ci bardzo Kochana nasza:-)
moja mala sliczna Zuzanka obok:-) tzn coreczka mojej ukochanej Przyjaciolkima juz roczek i siedem miesiecy i jest cudownaa:-):-):-)