reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

znowu zaczęłam sie objadać słodyczami:zawstydzona/y: tzn jak narazie tylko jeden kitkat, ale dawno juz nie miałam ochoty na coś słodkiego, więc chyba wszystko wraca do normy, jak zawsze przed @:tak:

reklama
Muszę iść na miasto kupić kolejny prezencik dla świeżo upieczonej mamusi :-D
jutro idę w odwiedziny do kolejnej koleżanki która urodziła na Wielkanoc śliczna dziewuszkę :tak: Już się nie moge doczekać:-D Uwielbiam takie maluszki, najchętniej bym tak wytuliła że aż pewnie udusiła :-D

Muszę iść na miasto kupić kolejny prezencik dla świeżo upieczonej mamusi :-D
jutro idę w odwiedziny do kolejnej koleżanki która urodziła na Wielkanoc śliczna dziewuszkę :tak: Już się nie moge doczekać:-D Uwielbiam takie maluszki, najchętniej bym tak wytuliła że aż pewnie udusiła :-D

Znam to, ja bym takie maluch najchętniej "zjadła" i zawsze mnie wzrusza ich widok.

Nenius fajny masz poglad na ten temat ja tez bym chciala juz wszystko pomalu kupowac i nawet odwazylam sie kupic 1 rzecz:-) kupilismy z M
taki komplecik do czesania dla bobaska czyli grzebyk i szczoteczka ale zakup hihihihiihih tylko nie wiem czemu kupilam niebieski jak na chlopca
jak mnie sie wydaje ze to bedzie dziewczynka hihihihih.

Niebieski to kolor dziewczynek - kolor Matki Boskiej, niewinności, ubierano w niebieski kolor dziewczynki :-). A rózowy to od czerwieni, czyli koloru Chrystusa, był kolorem chłopców i z tego co pamietam oznaczał męstwo.

Miroslava1979 Witaj :-)

Janek własnie macha butlą na wszelkie strony trzymając ją za smoka. Przedtem wygonił Opisa z budy i sam tam wlazł, ale nie umiał sie odwrócić, więc zrobił piekło :-p. Patrzę czasem na wasze wpisy i przypominam sobie jak ja szalałam, jak czekałam, jak przezywałam kolejne pojedyńcze kreski. Doczekałam się, więc warto próbować :-). I obiecuje sobie, że nie bedę się nakrecać tym razem, że będzie co ma być, ale i tak mi się nie udaje :-D. Już sobie kombinowałam, że pójde do ginki 16 (rocznica naszego slubu cywilnego) i dowiem się o fasoli. Ale nie wydaje mi się żeby coś było na rzeczy. Testuje 20 kwietnia, bo tak powinnam mieć @ wg ostatniego cyklu :tak:. 14 jestem u ginki i biorę skierowania na badanka. A dziś mnie brzus pobolewa i piersi też :-(.

witam wszystkie staraczki
potwierdzam -artykuł pierwsza klasa :) - nie ma lepszych niż historie z życia wzięte
Kluliczek trzymam kciuki żeby teścik wyszedł z 2 kreseczkami
w poniedziałek wybieram się do mojego gina sprawdzić czy rośnie mój pęcherzyk , bo prawdopodobnie poddam się po raz drugi inseminacji, mój lekarz mówi że przy mojej endo to najlepsze wyjście ,teraz nerwówka do poniedziałku, musze się zając czymś żeby nie myśleć,
szwagierka własnie dzwoniła że jej córa w szpitalu :( uczulił ją antybiotyk ,a lekarka rozłożyła ręce i odesłała do szpitala
uciekam dowiedzieć się jakiś szczegółów
miłego wieczorku

nie masz za co przepraszać :no:

Tak powinno być, że jak się czegoś nie wie to sie pyta a jak ktoś wie więcej to dzieli się wiedzą z innymi, nie?

Ja chciałam Wam poprawnie odpowiedzieć dlatego trochę poszperałam po necie :tak:
nenius zawsze wie wszystko, zawsze ma racje:tak::-)Dziekujemy Ci bardzo Kochana nasza:-)
znowu zaczęłam sie objadać słodyczami:zawstydzona/y: tzn jak narazie tylko jeden kitkat, ale dawno juz nie miałam ochoty na coś słodkiego, więc chyba wszystko wraca do normy, jak zawsze przed @:tak:
Jedz ile chcesz, co bedziesz sobie odmawiac:-p:-D:-)
juz wieczor a ja jutro do pracy, jeszcze nie wyleczona jestem.. ojejku:-(
wlasnie dzwonil moj Skarb i jutro wieczorkiem moze do mnie wreszcie przyjedzie..:-D:tak::-) jaaaaak sobie pomysleeee ze mnie przytulaaa juz cala jestem w skowronkach:tak:juz jak Go zobacze to sie rozplyne:zawstydzona/y::-p:-D

moja mala sliczna Zuzanka obok:-) tzn coreczka mojej ukochanej Przyjaciolki:tak:ma juz roczek i siedem miesiecy i jest cudownaa:-):-):-)

:-* :-* :-* :-* :-* NASZA KOCHANA (prawie ->) BZYKNIETA PSZCZOLECZKO!!! :-D :-D :-D

To "prawie" trafne oczywiscie:-p
Jestes KOCHANA i oficjalnie DZIEKUJE Ci za wszystko za to ze mnie zarazilas babyboom tez:tak::tak::tak: od zawsze jestes w moim zyciu i zawsze wnosisz do niego cos dobrego:tak::-) a Zuzia cala Ty:tak:

reklama
cześć :-p

Niebieski to kolor dziewczynek - kolor Matki Boskiej, niewinności, ubierano w niebieski kolor dziewczynki :-). A rózowy to od czerwieni, czyli koloru Chrystusa, był kolorem chłopców i z tego co pamietam oznaczał męstwo.

noo, jak ja byłam mała to właśnie tak było, że to dziewczynki ubierano na niebiesko :tak:, a teraz sie wszystko poprzestawiało :rofl2:

szwagierka własnie dzwoniła że jej córa w szpitalu :( uczulił ją antybiotyk ,a lekarka rozłożyła ręce i odesłała do szpitala
uciekam dowiedzieć się jakiś szczegółów

i jak? Wiadomo cos nowego?

nenius zawsze wie wszystko, zawsze ma racje:tak::-)Dziekujemy Ci bardzo Kochana nasza:-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fajnie, że Twój ukochany juz wraca :rofl2:

moja mala sliczna Zuzanka obok:-) tzn coreczka mojej ukochanej Przyjaciolki:tak:ma juz roczek i siedem miesiecy i jest cudownaa:-):-):-)

śliczna dziewczynka :tak::tak::tak:

aaaaaaaaa zapomniałabym - u mnie w domu: MRÓWKI - WIELKI POWRÓT :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry