reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Tylko z cierpliwością są problemy, bo ja najchętniej już teraz bym chciała patrzeć na swoja fasolkę:zawstydzona/y:
wiem, wiem :-( tez jestem niecierpliwa ale malenka to niczego nie przyspieszy uwierz mi ;-)

Witam staraczki
Jestem codziennie ale nie mam weny do pisania wiec tylko podczytuje mam nadzieje ze sie nie pogniewacie
witaj :tak: no nie wiem hehe zartuje oczywiscie pewnie ze sie nie pogniewamy :tak: a jak sie czujesz kochana?

reklama
lunia sliczne Malenstwo:tak::tak::-D:-) GRATULUJE:-D dbaj teraz o siebie i Fasoleczke:-)
niesprawiedliwosc wielka jest w tej kwestii, zreszta jak w kazdej.. ktos nie chce i ma a my tak bardzo chcemy naprawde robizmy co tylko sie da i nie mozemy:-(ale wierze ze kazda z nas lada moment zobaczy te piekne dwie kreseczki a potem jak lunia wczoraj uslyszymy bicie serduszka naszej wymarzonej upragnionej Kruszynki:tak::-)
owulka mi sie sie zbliza wielkimi krokami a moj mezczyzna sie do mnie wybiera wieeec oby trafil w te dni:-p:-D

widze ze cos przeoczyłam wiec juz nadrabiam gratulacje dla LUNI i dbaj o siebie i fasolke
a co do mojego samopoczucia to bardzo zmienne raz lepiej raz gorzej i nie wiem juz od czego cy ciaza czy refluks zoładkowo-przełykowy ale ogólnie nie jest zle wszyscy dbaja i chucaja o mnie maz nas rozpuszcza jak tylko potrafi ja sie objadam mandarynkami mogła bym jesc nawet po 2 kg dziennie to jedynie co mi smakuje i nic mi o nich nie jest :-)

Dzien dobry dziewczynki, staraczki wytrwale :-). ja tylko na chwilke, pogratulowac Lunii pieknej fasolinki :tak:.
Lunia, poprosze o fluidki ciazowe, bo jestem kolo Ciebie na liscie. moze teraz od dolu idzie ????

Edzka :-) Dzieki ze pytasz. Dostalam ten urlop dla podratowania zdrowia na caly nastepny rok szkolny, z wielka laska i maciupenkimi pieniedzmi, ale stresy mnie zzeraja wiec sie zdecydowalam. Pozdrowionka :-)

Dorotka :-)
Gusia :-)
Tez prosze o fluidki :-D
Powodzenia dziewczynki w starankach :tak::tak::tak: i milego dnia !

albo nie bede sie pytac puszczam i juz mam przytym mase radochy :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

W takim razie kochane przesyłam fluidki:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niech Wam przyniosą upragnione fasolki:tak:;-)

albo nie bede sie pytac puszczam i juz mam przytym mase radochy :-D
Dzieki Gusienko,jestes niezawodna! Zauwaz, ze Ciebie tez o fluidki prosilam :tak::tak::tak:. Poglaskaj brzuszek od cioci z Internetu :-D

W takim razie kochane przesyłam fluidki:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niech Wam przyniosą upragnione fasolki:tak:;-)

Dzieki Lunia! Poglaskaj brzunio :-):-):-)

reklama
Do góry