reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Czarnuszka, gratulacje! I czekamy na fluidki.
Licze tez na to, ze po wtorkowej wizycie u gin, Majeczka przesle wreszcie nieco oficjalnych fluidkow:-).
O tak tylko żeby wszystko było ok:tak:

Już teraz wiem na 100%,że jestem w ciąży!!! Wczoraj w nocy pojechałam z mężem do szpitala, bo miałam bóle podbrzusza i lekkie plamienie. Na usg jeszcze nic nie widać, ale zato BHCG ma poziom 287,4 :-)

Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa. Teraz tylko muszę na siebie uważać i dbać o maleństwo pod moim serduszkiem. Tak długo na nie czekaliśmy...

Wiara czyni cuda!!!

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę spokojnego wieczoru.

Gratuluję:-)

reklama
Majeczko, na pewno bedzie dobrze i zalejesz nas tutaj fluidkami:-).
Ewelinko, w takim razie jeszcze raz ogromnie gratuluje. Zycze Ci wszystkiego dobrego! Widac, ze wiosna idzie.

Dorotko jestem z Toba .Jest mi bardzo przykro ,lecz ciagle mam nadzieje ze to pomylka i wszystko sie wyjasni.Modle sie za Ciebie i Fasolke.Badz dobrej nadzieji i nie trac wiary .Pomodl sie napewno sie przyda,i Bog Cie wyslucha bo jestes wspaniala kobietka.Sciskam Cie i caluje

Wtedy co wam pisalam lekarz nie powiedzial mi ze widzi serduszko i ja przeczuwalam
ze mnie oklamal wczoraj inna babka w szpitalu zrobila mi usg i pecherzyk jest i
jest to prawie 7 tydzien a serduszka ona za chiny nie widzi :-(.
Dzis rano chcial mi ten lekarz co oklamal ze jest serce zrobic dzis zabieg
czyli zabrac moje malenstwo :-( ale ja wyszlam na wlasne zadanie wole isc jutro do swojego
gin i we wtorek na zabieg do innego miasta i do innego szpitala :-(.
Wole czekac na SMIERC MOJEGO DZIECKA W DOMU NIZ W SZPITALU :-(
Dorotka, jak mi ogromnie przykro. Przytulam Cie Kochanie i mam nadzieje, ze nie wszytstko stracone.
KONIECZNIE idz do innego lekarza. Na lipcowkach byla ze mna dziewczyna, ktorej lekarze przez 2 tygodnie wmawiali, ze nie ma serduszka. I chodzi teraz z ladnym brzuszkiem. Jak juz byla umowiona na zabieg to okazalo sie, ze jest serduszko. Trzymaj sie Kochanie, calym sercem jestem z Toba.

Zaraz napisze więcej, ale jest nowa zafasolkowana. To Dorau. W dodatku ma termin już na wrzesień. Super, mogła napisać, tym bardziej, że jest blisko mnie na liście, a ja jakoś tak wierzę w jej magię. może będę kolejna. W czwartek mam nadzieję zadziałaś, bo wracam do męża (z delegacji...:tak::-p), a wtedy wg obliczeń mam owu. Jestem pełna nadziei.

I już po weekendzie. Smutno:-( i wesoło:-) tutaj.

Dorotko, tak mi przykro:-:)no:. Modliłam się za Ciebie i fasolkę, może jeszcze nie jest tak źle... Moja ciocia tez miała wyrok, już jej mieli ..., ale poszła jeszcze do innego gina, a on jej dał leki na podtrzymanie i teraz ma syna. Ja bym jeszcze to skonsultowała z innym lekarzem. Trzymam kciuki, by było dobrze:blink:.

Czarnuszka, Ewelinka27, gratuluję dzidzi w brzuszku. Teraz dbajcie o nie, życzę udanej ciąży;-):-):tak:.

A my, tak jak pisałam czekamy na czwartek.:tak: Mam nadzieję, że trafię w sam raz na ten dzień, bo dopiero od czwartku mogę zacząć, bo wtedy wracam, no i oczywiście piątek, sobota też, tak na wszelki wypadek.

Pozdrawiam.

Dobrze dziewczyny, że jesteście tutaj i zawsze można liczyć na ciepłe słowa i otuchę w trudnych chwilach! Właśnie na necie wyczytałam, że do Polski przyleciał pierwszy bocian. Życzę wszystkim nam, aby kolejne zawitały do naszych gniazdek:tak::-D
Gdzie ten bociek, gdzie? Lecę na łowy, upoluję sobie jednego a co? Będę go nad ogniem przypalać, dopóki nie obieca, że dzidziusia mi przyniesie
Już teraz wiem na 100%,że jestem w ciąży!!! Wczoraj w nocy pojechałam z mężem do szpitala, bo miałam bóle podbrzusza i lekkie plamienie. Na usg jeszcze nic nie widać, ale zato BHCG ma poziom 287,4 :-)

Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa. Teraz tylko muszę na siebie uważać i dbać o maleństwo pod moim serduszkiem. Tak długo na nie czekaliśmy...

Wiara czyni cuda!!!

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę spokojnego wieczoru.
GRATULUJĘ a fluidki to gdzie?

Pysiu
trzymam kciuki za czwartek

reklama
Dorotko trzymam kciuki z całych sił by okazało się, że jednak serduszko bije. Przytulam.

U mnie @ przylazła dziś, a wyliczyłam sobie że powinna być najwcześniej we wtorek. O tyle lepiej że agresora miałam wczoraj, więc tylko jeden dzień wredności i 2 lub 3 płaczliwości.

Do góry