reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Majeczko piękne słowa !! i ten pomysł też świetny z terminami :)
Mnie również super w tym wąteczku i zawsze jak wchodze na BB to to jest wątek numer 1:-):-)
U mnie dzis 11 dzein cyklu wiec jeszcze jest szansa na koniec pazdziernika albo heh poczatek listopada;-);-) ale juz nie podchodze tak bardzo emocjonalnie...
bo juz mi sie koszmary śnią :tak::-D

Zafasolkowane Dziewczyny ( i te przyszłe-jak będą już wiedzialy:-)) poproszę o podanie miesiąca w którym przewdywany jest terimin porodu. Ponieważ chciałabym wzbogacić naszą Listę Staraczek:-) o daty (łatwiej nam będzie znalezć się pózniej-tylko spojrzymy na jakim wątku jest dana osoba:tak:np;termin wypada w pazdzierniku-więc dana osobę znajdziemy tam) zresztą chyba miło pózniej będzie złożyć życzonka takiej mamusi w odpowiednim czasi;)Na ten wspaniały pomysł wpadła Loreta-dziękuję swietny pomysł:)

pomysł Loretki popieram :tak::tak::tak:

Nenius, moje propozycje: my, o nas, nasze zdjecia, wizytowki, nie mam wiecej pomyslow, bo dzis maly doleczek mnie dopadl

reklama
Nim zaczniemy wymyślać tutuł wątku trzeba sie zastanowić gdzie on sie podzieje...Bo na pewno bysmy chcialy aby ten wątek był przyklejony na gorze i zeby był łato dostepny-prawda?
Musimy wiec najpierw napisać wiadomosć prywatna do Elzbietki-naszego moderatora...Ona nam pomoze:-)jest bardzo miła...

Do góry