reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

imagination kurczę, przykro mi.....:wściekła/y:
Nie mogła Ci chociaż wystawić takiego zaświadczenia do pracy??? Ręka by jej odpadła??? Brak słów......
Zadzwoń do tego lekarza i rzeczywiście najpierw się dowiedz czy wypisze Ci taki kwitek bo jak masz iść i wydać bez sensu kase.......
Będzie dobrze, trzymam kciuki!!!!!!:tak:

reklama
imagination kurczę, przykro mi.....:wściekła/y:
Nie mogła Ci chociaż wystawić takiego zaświadczenia do pracy??? Ręka by jej odpadła??? Brak słów......
Zadzwoń do tego lekarza i rzeczywiście najpierw się dowiedz czy wypisze Ci taki kwitek bo jak masz iść i wydać bez sensu kase.......
Będzie dobrze, trzymam kciuki!!!!!!:tak:
Nikt nie odbiera, będę dzwonić do skutku... mam nadzieję, ze jeszcze dziś mnie przyjmą...
Głupia jakaś, stara baba z tej ginekolog.... Zapytała tylko w jakim charakterze pracuję, wiec mówię, że magazynier a ta nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

imagination ale trafiłas, jak nic powinnaś dostac zaświadczenie o ciąży, jeśli juz nie chciała dać zwolnienia lekarskiego...przecież takie zaświadczenie jest niezbedne chocby po to aby w godzinach pracy móc udać się na usg- wtedy mozna wyjść z pracy bez brania urlopu- co to za lekarka, albo zmiana lekarza, albo po prostu do 7 października idź na zwolnienie lekarskie od internisty, wiem ze nie dostaniesz 100% wynagrodzenia, ale za to nie będziesz się do tego czasu przemęczać- a zdrowie dzidzi najważniejsze

Kurczę, nie rozumiem tych lekarzy......:wściekła/y: Przecież jeśli pracujesz jako magazynier to wiadomo że musisz czasem coś dzwignąć........ A ta nic :baffled: Porażka........
Na pewno się dodzwonisz!!!!!!!!:tak:

imagination ale trafiłas, jak nic powinnaś dostac zaświadczenie o ciąży, jeśli juz nie chciała dać zwolnienia lekarskiego...przecież takie zaświadczenie jest niezbedne chocby po to aby w godzinach pracy móc udać się na usg- wtedy mozna wyjść z pracy bez brania urlopu- co to za lekarka, albo zmiana lekarza, albo po prostu do 7 października idź na zwolnienie lekarskie od internisty, wiem ze nie dostaniesz 100% wynagrodzenia, ale za to nie będziesz się do tego czasu przemęczać- a zdrowie dzidzi najważniejsze
No właśnie....
Mój Luby mówi, bym na zwykłe zwolnienie nie szła, a wzięła poprostu zaświadczenie i powinni umożliwić mi lżejszą pracę, bez nadgodzin itp... Boże jakie to wszystko jest chore :-(
Kurczę, nie rozumiem tych lekarzy......:wściekła/y: Przecież jeśli pracujesz jako magazynier to wiadomo że musisz czasem coś dzwignąć........ A ta nic :baffled: Porażka........
Na pewno się dodzwonisz!!!!!!!!:tak:
dla lepszego efektu nawet skłamałam i powiedziałam, ze po 10-12h pracuję i dzwigam do 30kg a ta nic... wrrrrr :-(

Ostatnia edycja:
:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
wiedziałam, ze tak będzie...
przyjęta zostałam, ale...
Babka wogóle nie chciała ze mną gadać, bo to dopiero 3 tydzień... Zapytała tylko czy piersi powiększone i nic więcej. Usiadłam na fotelu, pomacała i powiedziała, ze 'owszem ciąża jest, ale nie będę sie ośmieszać dając pani już zwolnienie'...
Ale mi nie zależało na zwolnieniu, a na jakimś zaświadczeniu, bym mogła w pracy pokazać i by inaczej mnie potraktowali być może:sad::sad::sad::sad:
Dała mi skierowanie na usg, które mam dopiero 7. października...:sad::sad::sad::sad:
Jestem załamana... brałam wolne na darmo...
Zaraz zadzwonię jeszcze do jednego ginekologa, poleconego przez mojego T. bratową i się dowiem, czy byłaby możliwość wystawienia takiego zaświadczenia....Nie chcę wydać kasy w błoto :sad:
Mam umówioną wizytę na 16, więc w ostatecznosci tam pójdę, ale 100zł piechotą nie chodzi i jak znów nic nie uda mi się załatwić, to oszaleje!!! Na słowo nikt mi nie uwierzy :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Poryczałam się jak bóbr...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kurcze to jakas beznadziejna ta lekarka, chyba jeszcze gorsza od mojej!! Ja jestem teraz na zwolnieniu... ale to raczej z powodu przeziebienia... Jesli Ciebie tez cos bierze to idz do internisty z wynikiem bety i powiedz mu ze zle sie czujesz i ze jestes w ciazy, pogoda jest beznadzejna i boisz sie ze jak sie nie podleczysz to zlapie Cie cos mocniejszego... Z tym dzwiganiem z reszta to jest ostre przegiecie!!!:crazy: w ciazy ponoc mozna nosic najwiecej 5 kg!!!!

reklama
Dziewczyny, a u mnie pewnie dalej kicha - nic z tego nie będzie. Piersi mnie owszem bolą, czasami nawet bez dotykania same na zmianę, ale brzuch nic. Zwykle od owulki to go czesto czuję , a teraz nic:no::no::no: Jutro idę do mojej gin ponarzekać, że już tyle czasu próbujemy i nic. Może mi będzie kazać jakieś hormony zbadać, albo co. Ogólnie super babka, więc na pewno coś powie - tylko, że ja to się już załamię chyba :-(

Do góry