reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
nie wiem co sie stalo ale dzis w trakcie pracy w srodku dnia dostalam krawawienia.boli brzuch jak na @ a przeciez powinnam miec dopiiero 24 w srode.jesatem w szoku i caly czas placze.:szok::-:)szok::-:)szok:
nie mam pojecia czy to zwykla wczesniejsza @ czy cos powazniejszego? a jak tylko @, to co sie stalo z moimi cyckami,cos tam w srodku jest- torbiele?cos gorszego?
o boze-zwariuje ze strachu i niepewnosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imagination - musisz się przyzwyczaić, ja pierwsze 14 tc ledo zyłam, spałam po 12h na dobę, mdłości od rana do 17 czyli prawie cały dzień, rozdrażnienie, zgaga, ból piersi, podbrzusza - im wiecej objawów tym dla fasolki lepiej :-))))))
Ufff... pocieszyłaś mnie troszkę. Bałam się, ze coś jest nie tak. Nie ma jeszcze tragedii, ale troszkę się zaniepokoiłam. Opowiem o wszystkim jutro, moze więcej sie dowiem:happy: 3majcie kciuki:happy: Zdam relacje po wizycie, mam nadzieję, ze będzie widać pęcherzyczek:happy::happy::happy::happy:

nie wiem co sie stalo ale dzis w trakcie pracy w srodku dnia dostalam krawawienia.boli brzuch jak na @ a przeciez powinnam miec dopiiero 24 w srode.jesatem w szoku i caly czas placze.:szok::-:)szok::-:)szok:
nie mam pojecia czy to zwykla wczesniejsza @ czy cos powazniejszego?

Ojjj kochana cos tu dziwnego u Ciebie :dry:
Ja w takiej chwili bym poleciala jutro do lekarza :baffled:

dodam jeszcze ze boli mnie brzuch jak na @ ale malo (zawyczaj pierwszy dzien jest obrzydliwy) a dzis jest calkiem ok. po drugie te krwawienie bylo silne ok 4-5 godz temu a teraz prawie juz nic nie ma(prawie nic nie leci od jakiegos czasu).
czytalam tu wczesniej cos na temat plamien jak sie zarodek zagniezdza-pliss napiszcie co wiecie na ten temat, w jakich to dniach moze wystapic i wszystko

Gemini 25 zmieniałaś pracę więc w związku ze stresem mogłaś dostać wcześniej @.
Z tego co wiem jeżeli zarodek się zagnieżdża to mogą być plamienia ale bez krwi. Ale to tylko wiedza teoretyczna.
Jeżeli chodzi natomiast o cycki to ja przed @ tez czuję jakbym coś tam miała. Tak jak piszesz jakieś torbiele czy coś. Ale bylam na badaniu piersi i wszystko oki. Więc tym możesz sie nie przejmować.

Najlepiej jednak byłoby jakbyś poszła do jakiegoś gina. Będziesz wtedy spkojniejsza.

Trzymam kcuki żeby wszystko dobrze sie skończyło!

Ostatnia edycja:
Gemini zwykle plamienia występują podczas zagnieżdżania się zarodka i z reguły w terminie miesiączki, są to albo plamienia albo mają postać śluzu zabarwionego krwią, ja proponuję ci kochana iść jutro do lekarza i koniecznie powinien obejrzeć twoje piersi jeśli cię coś w nich niepokoi, ytzymaj się

Patti23 oczywiście że przyjmiey, witaj i powodzenia.....
Tikanis super że sie odezwałaś, trzymamy nadal kciuki aby @ nie przyszla....

Gemini myślę, że powinnaś jak najszybciej odwiedzić lekarza.. sama znasz najlepiej swój organizm i wiesz kiedy coś się dzieje nietypowego... a skoro mówisz że tak jest to jak najszybciej do gina..

Imagination powodzenia jutro u lekarza i czkeamy na dobre wiadomości :tak:

Imagination powodzenia jutro u lekarza i czkeamy na dobre wiadomości :tak:
nie dziękuję, by nie zapeszyć. Zdam relację co i jak. Szczerze mówiąc, trochę się denerwuję. Mam nadzieję, ze się uda potwierdzić ciążę widząc już cokolwiek, a co za tym idzie dostanę zwolnienie...
Oj ciekawa jestem strasznie:-)
Tymczasem idę już powoli szykować się do snu, bo wyjątkowo zmęczona jestem (chyba jedynie lenistwem)... Buziaczki i 3majcie kciuki od 8 rano :happy:

reklama
Dominika, qrcze, to super, a jak długie masz cykle?
No z tymi moimi cyklami to nie jest niestety tak kolorowo :dry: Gdybym miała przez cały czas regularne to na pewno cieszyłabym się że to już 33dc ale niestety moje ostatnie dwa cykle były baaardzo długie (trwały 50-60 dni:baffled:). A wcześniej, kiedy miałam regularne to trwały 31dni. Więc to może być tylko kolejny wydłużony cykl.... Choć oczywiście mam nadzieję że jest inaczej...:tak:

Do góry