reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
GRATULACJE!!!
Wielkie gratulacje!

ja sie boje ze jutro, po jutrze mi sie pojawi @ i nadzieje poplyna razem z nia...

ale przeciez to pierwszy miesiac staran...
przy pierwszym dziecku udalo sie nam w drugim miesiacu wiec moze i teraz uda sie nastepnym razem...

super- gratuluję! już się nie mogę doczekać kiedy ja zobaczę II. Obmyślam plan jak to powiem mężowi:):)hahaha mam nadzieję że już wkrótce się doczekam. Ten miesiąc to pierwsza moja próba więc nie robię sobie zbytniej nadziei że tak szybko się uda, ale cuda się zdarzają i liczę na niego:)

jarzebinka- hehe oby:) a dzis rano przy sniadaniu wlaczylam tv i akurat wlaczyl mi sie program o zachodzeniu w ciaze.. az moj mezus sie smial ze ale trafilam z tym porgramem.. :-D

Witam, wczoraj byłam na Usg i jestem w 8 tygodniu ciąży a mój maluszek ma 17 mm:-D. Trzymam za was kciuki, żeby wam też tak szybko się udało:-). Pozdrawiam
gratulacje ale Ci zazdroszcze az mi sie lezka zakrecila 17mm to prawdziwa fasolka

GRATULACJE!!!
Wielkie gratulacje!

ja sie boje ze jutro, po jutrze mi sie pojawi @ i nadzieje poplyna razem z nia...

ale przeciez to pierwszy miesiac staran...
przy pierwszym dziecku udalo sie nam w drugim miesiacu wiec moze i teraz uda sie nastepnym razem...
puki @ nie ma jest nadzieja wiec glowa do gory

super- gratuluję! już się nie mogę doczekać kiedy ja zobaczę II. Obmyślam plan jak to powiem mężowi:):)hahaha mam nadzieję że już wkrótce się doczekam. Ten miesiąc to pierwsza moja próba więc nie robię sobie zbytniej nadziei że tak szybko się uda, ale cuda się zdarzają i liczę na niego:)
ja obmyslam taktyke jak powiem mojemu tacie hehe bardzo czeka na wnuczke zwlaszcza ze jestem jedynaczka i dwa razy mi nie wyszlo mam zamiar wyslac mu kartke z okazji dnia dziadka hehe jakby nam wyszlo teraz to termin wg kalkulatorow wypada w dniu jego urodzin, moj maz to chyba troszke przypuszcza choc do konca nie wierzy ale jego tak nie zaskocze a rodzice moi mysla ze ja juz wiecej nie bede chciala probowac . wiec mile ich moge zaskoczyc
jarzebinka- hehe oby:) a dzis rano przy sniadaniu wlaczylam tv i akurat wlaczyl mi sie program o zachodzeniu w ciaze.. az moj mezus sie smial ze ale trafilam z tym porgramem.. :-D
ja trafilam na program z probemami nastolatkow kurcze jak wychowac madrze dzieci, zwlaszcza dziewczynki , az sie boje ale to chyba z czasem przychodzi taka madrosc choc pewnie nie wszystkim hehe

Dziewczyny i co najwazniejsze przesyłam Wam M I L I O N Y , M I L I A R D Y FLUIDKÓW bierzcie ile wlezie . Dziekuję Wam za wszystko za wsparcie duchowe , bardzo mi sie to przydalo. Po dwóch latach starań . Wiec wierze że i Wam sie uda.
wow po dwoch latach.....jaka ty musisz byc teraz szczesliwa,ciesze sie razem z toba!!!!
Witam, wczoraj byłam na Usg i jestem w 8 tygodniu ciąży a mój maluszek ma 17 mm:-D. Trzymam za was kciuki, żeby wam też tak szybko się udało:-). Pozdrawiam
gratuluje!!!!!! niech rosnie zdrowo!!!

cześć dziewczyny , chciałam się z Wami podzielić nowiną. Dziś robiłam teściora i wyszły mi dwie grube krechy:) Jutro zrobie phyba dzięki powtórke dla potwierdzenia. Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków:) Jeżeli dobrze pójdzie to jednak zostane tą majowa mamusią :) Teraz ja za Was trzymam kciukasy.
GRATULUJĘ :-):-) Cudownie włączyć rano komputer i czytać takie wspaniałe wieści. Spokojnej ciąży życzę :tak::tak:

Co tu robic zeby o tym nie myśleć?
Fasolki lubią zrelaksowanych rodziców ;-) Ja żeby tak nie myśleć zabieram się za różne rzeczy np. gotuje :tak: Na pewno już wkrótce zobaczysz II kreseczki ;-);-)

adolfina to super, że u Ciebie wciąż szansa jest:tak: u mnie też cisza;-)ale sądzę ze to raczej kłopoty niż fasolka:no:
Dziewczynki trzymam za Was kciuki ;-);-) Idź @ a kysz :-p

4 testy i nic:( ale @ tez nie ma
zreszta jeszcze ze 4 dni do niej...
Spokojnie poczekaj do terminu @ albo idź na betke. Będzie dobrze :tak:

Pięknie rośnie :-D:-D

Proroczy ten program ;-);-)

A ja kilka dni temu kazałam tak dla żartu sprawdzać mojemu M czy mi piersi urosły a on wczoraj jak się kąpałam to mówi " chyba mi już wmówiłaś, że ci piersi urosły" :laugh2: On też bardzo chce żeby w końcu się udało. Dziś mnie tak brzuch trochę pobolewa takie skurcze jak na @, do wredoty zostało jeszcze 3(ale biorę duphaston) mam nadzieje, że to nie zapowiedź @. Choć jak biorę duphaston to nie mam @ dopiero jak odstawie to po 3 dniach. Testuje za 2 dni :baffled:

reklama
adolfina i jak? u mnie znowu jedna plamka:wściekła/y: już wolałabym normalny @ i wiedzieć co grane i liczyć dni do starań:)) a tak to nie wiadomo czy tylko wszystko się nie pomiesza

Do góry