reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Nie dziękuje :) a jak u Ciebie ?
U mnie to totalnie bez zmian. Po 2 monitoringach wszystko cudnie ale ciazy nie ma. Zeszly cykl nie bylam u gina bo odpuscilam a i tez mialam grype 2 tyg :p . Ide 18 na wizyte, zapytac sie co robimy dalej, moze drożność bo raczej dalsze monitoringi sa bez sensu, bedzie juz po owu wiec na bycie mama w 2019 sie nie zalapie .

U mnie to totalnie bez zmian. Po 2 monitoringach wszystko cudnie ale ciazy nie ma. Zeszly cykl nie bylam u gina bo odpuscilam a i tez mialam grype 2 tyg :p . Ide 18 na wizyte, zapytac sie co robimy dalej, moze drożność bo raczej dalsze monitoringi sa bez sensu, bedzie juz po owu wiec na bycie mama w 2019 sie nie zalapie .

Nie jesteś sama ja tez raczej się już nie załapie na 2019. Przykre, ze ani na 2017, ani 2018 ani 2019 ... heh życie. Ważne ze walczymy dalej !!! Musimy !

Nie jesteś sama ja tez raczej się już nie załapie na 2019. Przykre, ze ani na 2017, ani 2018 ani 2019 ... heh życie. Ważne ze walczymy dalej !!! Musimy !
ja juz sie smialam na innym wątku ze pewnie nasze dziecioki nie wybierają sobie tylko miesiąca ale i rok a musisz przyznać ze 2020 ładniej brzmi niż 2018 czy 2019 :p

IMG_0018.JPG

No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Zobacz załącznik 949080
No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Gratuluje sliczna dzidzia!chociaz tobie sie udalo,a mialas tyle plamien.Ja wczoraj zauwazylam male brazowe plamki i w szpitalu powiedzieli ze serce juz nie bije:(a nie mam krwawien itp.czekam na poronienie.

Gratuluje sliczna dzidzia!chociaz tobie sie udalo,a mialas tyle plamien.Ja wczoraj zauwazylam male brazowe plamki i w szpitalu powiedzieli ze serce juz nie bije:(a nie mam krwawien itp.czekam na poronienie.

O Boże tak mi przykro :( życie jest takie niesprawiedliwe :( przytulam Cię mocno!

reklama
Zobacz załącznik 949080
Gratulacje kochana [emoji7] przypomnij który to tydzień u Ciebie?

Do góry