Jotka_
Fanka BB :)
A ja Ci powiem, że jak O'Hara wierzy to ja już we wszystko uwierze. Aaaaaaa.... Boziu boziu booooziu uu!Hehe ja na razie jestem w momencie nie wiary ;-) ale Ciesze sie bardzo ze Twoja powróciła [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Ci powiem, że jak O'Hara wierzy to ja już we wszystko uwierze. Aaaaaaa.... Boziu boziu booooziu uu!Hehe ja na razie jestem w momencie nie wiary ;-) ale Ciesze sie bardzo ze Twoja powróciła [emoji16][emoji16][emoji16]
Aaaahhh, pieknie!! Jak już uwierzysz to opowiedz nam na spokojnie ci brałaś do tej inseminacji. Jakieś wspomagacze były przed? Ziółka, witaminy, no cokolwiek co by mi pomogło[emoji12]No hej, hej. Na becie byłam, wynik miał być jutro ale będzie dopiero w poniedziałek, witajcie w italii, tutaj się nikomu nie spieszy [emoji16]
A testa robiłam i po cichutku ale jeszcze po cichutku, myśle ze beta jest tylko formalnością:
Zobacz załącznik 940660
Dziś mam 25dc, boje się, ze dostanę normalnie okres, tym bardziej ze ciagle mam takie uczucie.
No ja już zaczynam prezenty wybierać[emoji57] [emoji57]O'Hara, skończy się tak że zjawiwy się wszystkie w tej Twojej itali na zajebisty babyshowrr!!!!
O'Hara, skończy się tak że zjawiwy się wszystkie w tej Twojej itali na zajebisty babyshowrr!!!!
No kochana doczekalas sie,super kreska,gratuluje,ja mam pobolewanie brzucha i mi odpierdziela z nerwowNo hej, hej. Na becie byłam, wynik miał być jutro ale będzie dopiero w poniedziałek, witajcie w italii, tutaj się nikomu nie spieszy [emoji16]
A testa robiłam i po cichutku ale jeszcze po cichutku, myśle ze beta jest tylko formalnością:
Zobacz załącznik 940660
Dziś mam 25dc, boje się, ze dostanę normalnie okres, tym bardziej ze ciagle mam takie uczucie.
Haha jak podwojne to ja przygarne i moze baby shower w Uk tez zrobimyZrobić wam listę prezentów? Żeby podwójnych nie było, wiecie [emoji23]
Dobra bo po co ci dwa wozki... chyba ze jednak beda blizniakiZrobić wam listę prezentów? Żeby podwójnych nie było, wiecie [emoji23]
Dawaj wpisuj!Zrobić wam listę prezentów? Żeby podwójnych nie było, wiecie [emoji23]
A spoko w Anglii też nie byłamHaha jak podwojne to ja przygarne i moze baby shower w Uk tez zrobimy![]()
Dawaj wpisuj!![]()
Wez kilo cukru jeszcze dziecku bedziesz posypywac w niedziele ten suchy chleb niech cos ma z zyciaSmycz, kaganiec, suchy chleb, jakiś stary materac i dużo winiacza [emoji23][emoji38][emoji23][emoji38]