reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Dobra, mam pierwszy niestandardowy objaw :) mam temperaturę normalnie na czole, mimo, że czuję się dobrze. :D cały dzień dybie mnie co jakiś czas głową... Po za tym cyce mam jak donice.... Naprawdę BIG i bolesne i Ch... Okropnie. :) hahah uwielbiam ludzki mózg, siła sugestii może zdziałać wszystko co się chce... Chcesz mieć objawy ciążowe? Pyk! I gotowe :)
No objawy całkiem całkiem, tu dziś dobra passa to siknij niedługo[emoji57]
A co do objawów, to ja dziś też miałam, aż do czasu jak sobie przypomniałam że dziś mam ostatni dzień @ dopiero[emoji23]

reklama
Witam się w 20 dc, 8dpo, w nocy miałam jakieś dziwne bóle brzucha i nudności. Ale to prawdopodobnie przez bromergon. Cyce nadal wielkie. Ryj się goi czyli wszystko idealnie jak na @ 5 dni do końca więc już blisko, blisko coraz bliżej. :)

No hej, hej. Na becie byłam, wynik miał być jutro ale będzie dopiero w poniedziałek, witajcie w italii, tutaj się nikomu nie spieszy [emoji16]
A testa robiłam i po cichutku ale jeszcze po cichutku, myśle ze beta jest tylko formalnością:
IMG_3443.JPG

Dziś mam 25dc, boje się, ze dostanę normalnie okres, tym bardziej ze ciagle mam takie uczucie.

No hej, hej. Na becie byłam, wynik miał być jutro ale będzie dopiero w poniedziałek, witajcie w italii, tutaj się nikomu nie spieszy [emoji16]
A testa robiłam i po cichutku ale jeszcze po cichutku, myśle ze beta jest tylko formalnością:
Zobacz załącznik 940660
Dziś mam 25dc, boje się, ze dostanę normalnie okres, tym bardziej ze ciagle mam takie uczucie.
3mma kciuki dalej ;-))) bosko bedzie nastepna forumowa ciaza

Dzięki [emoji8]
Jakby to się dziewczyny nie skończyło, to dla mnie to już i tak jest małe zwycięstwo. Niemożliwe nie istnieje!
Hehe ja na razie jestem w momencie nie wiary ;-) ale Ciesze sie bardzo ze Twoja powróciła [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry