reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Dobra, mam pierwszy niestandardowy objaw :) mam temperaturę normalnie na czole, mimo, że czuję się dobrze. :D cały dzień dybie mnie co jakiś czas głową... Po za tym cyce mam jak donice.... Naprawdę BIG i bolesne i Ch... Okropnie. :) hahah uwielbiam ludzki mózg, siła sugestii może zdziałać wszystko co się chce... Chcesz mieć objawy ciążowe? Pyk! I gotowe :)
No objawy całkiem całkiem, tu dziś dobra passa to siknij niedługo[emoji57]
A co do objawów, to ja dziś też miałam, aż do czasu jak sobie przypomniałam że dziś mam ostatni dzień @ dopiero[emoji23]

reklama
Witam się w 20 dc, 8dpo, w nocy miałam jakieś dziwne bóle brzucha i nudności. Ale to prawdopodobnie przez bromergon. Cyce nadal wielkie. Ryj się goi czyli wszystko idealnie jak na @ 5 dni do końca więc już blisko, blisko coraz bliżej. :)

No hej, hej. Na becie byłam, wynik miał być jutro ale będzie dopiero w poniedziałek, witajcie w italii, tutaj się nikomu nie spieszy [emoji16]
A testa robiłam i po cichutku ale jeszcze po cichutku, myśle ze beta jest tylko formalnością:
IMG_3443.JPG

Dziś mam 25dc, boje się, ze dostanę normalnie okres, tym bardziej ze ciagle mam takie uczucie.

No hej, hej. Na becie byłam, wynik miał być jutro ale będzie dopiero w poniedziałek, witajcie w italii, tutaj się nikomu nie spieszy [emoji16]
A testa robiłam i po cichutku ale jeszcze po cichutku, myśle ze beta jest tylko formalnością:
Zobacz załącznik 940660
Dziś mam 25dc, boje się, ze dostanę normalnie okres, tym bardziej ze ciagle mam takie uczucie.
3mma kciuki dalej ;-))) bosko bedzie nastepna forumowa ciaza

Dzięki [emoji8]
Jakby to się dziewczyny nie skończyło, to dla mnie to już i tak jest małe zwycięstwo. Niemożliwe nie istnieje!
Hehe ja na razie jestem w momencie nie wiary ;-) ale Ciesze sie bardzo ze Twoja powróciła [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry