reklama
O'Hara
Fanka BB :)
Wez kilo cukru jeszcze dziecku bedziesz posypywac w niedziele ten suchy chleb niech cos ma z zycia
Cukier mówisz?! Boje się ze się później zęby popsują i będę musiała wydać na dentystę. Daj spokój
flor87
To chociaz raz w miesiącu... bo wiesz potem jak ci sie dorwia do słodkiego u jakiejs ciotki to im zeby wylecaCukier mówisz?! Boje się ze się później zęby popsują i będę musiała wydać na dentystę. Daj spokój
flor87
Haha nie martw sie my teraz zajdziemy [emoji23][emoji1787]Dobra laski, skoro połowa tu w ciąży to ja też się biorę do roboty! Właśnie zamówiłam magiczne suplementy na iherb i będę się teraz tak bawić[emoji14]
O'Hara
To chociaz raz w miesiącu... bo wiesz potem jak ci sie dorwia do słodkiego u jakiejs ciotki to im zeby wyleca
No dobra, niech będzie. Raz na ruski rok suchy chleb z odrobinką cukru
flor87
Mysle ze będą Cie wielbic te dzieciaki jak okazesz im taka dobroc [emoji23]No dobra, niech będzie. Raz na ruski rok suchy chleb z odrobinką cukru
O'Hara
Mysle ze będą Cie wielbic te dzieciaki jak okazesz im taka dobroc [emoji23]
Myśle, ze będę najlepsza matką na świecie. Założę bloga z poradami [emoji38]
Jotka_
Wtedy masz tytuł matki roku murowanyMyśle, ze będę najlepsza matką na świecie. Założę bloga z poradami [emoji38]
Jotka_
reklama
Loli05
Moje ziolka na ciaze sa kupione i na chwile obecna w Polsce czekaja na transport z tesciowa,tesciowa zajarana ze mi pomoze,ale jeszcze nie wie ze juz ich raczej nie bede picDobra laski, skoro połowa tu w ciąży to ja też się biorę do roboty! Właśnie zamówiłam magiczne suplementy na iherb i będę się teraz tak bawić[emoji14]
Podziel się: