reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

A ja się witam w 29 dc jeszcze temp 37,1 ale od 30 dc zawsze mi spada wiec zapewne od jutra spadek, a cycki bola jak by mnie skopali jak by całe w siniakach były wiec oznaka na @ idealna [emoji851]
A moze jednak nie jak masz tak wysoko temp ;-) ja sie czuje okresowo także pewnie dzis zawita ;-)

reklama
No i nie lubię sikać przed pójściem do pracy, bo później mi się chce ciagle płakać w pracy, wiec wole sikać jak mam wolne, żeby sobie spokojnie chwileczkę popłakać [emoji23]

A wiec jestem bardzo przerazona i zdeorientowana,po ponad 2 latach zobaczylam cos tam ,jakas linie dzis rano....probuje sie opanowac i nie rozryczec bo jestem w pracy.Boje sie ze jest to biochemiczna,wada testu lub nie wiem co.zyje w zawieszeniu.okres powinnien byc w srode co byla i dopiero teraz na czulosci 10 cos sie pokazalo,ale bardzo jasnego,nie nakrecam sie jeszcze.nie mam zdjecia(spieszylam sie do pracy) ani opcji bety w uk.poprostu szok

No i nie lubię sikać przed pójściem do pracy, bo później mi się chce ciagle płakać w pracy, wiec wole sikać jak mam wolne, żeby sobie spokojnie chwileczkę popłakać [emoji23]
Robisz jak ja[emoji23] temu test dopiero jutro... ale tak mnie napierdzielac zaczely ledziwie ze idzie wredota

A wiec jestem bardzo przerazona i zdeorientowana,po ponad 2 latach zobaczylam cos tam ,jakas linie dzis rano....probuje sie opanowac i nie rozryczec bo jestem w pracy.Boje sie ze jest to biochemiczna,wada testu lub nie wiem co.zyje w zawieszeniu.okres powinnien byc w srode co byla i dopiero teraz na czulosci 10 cos sie pokazalo,ale bardzo jasnego,nie nakrecam sie jeszcze.nie mam zdjecia(spieszylam sie do pracy) ani opcji bety w uk.poprostu szok
:-******* nie placz, bedzie dobrze i nie mysl o najgorszym :-****

Ja wierze ze to normalna ciąża !!! Musisz odczarować nasz wątek [emoji813]️ trzymamy mocno kciuki i koniecznie po pracy rób kolejny test !

A poka! Poka! ;)

reklama
Do góry