reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

No to mam idealnie tak samo... Przed ciąża miłam cykle po 28-29dni. Krwawienie 9 dni. Owu okolice 14 dnia, ból miesiaczkowy z wyniotami i biegunka pierwszego dnia. Po odstawieniu od cyca wróciła @i tak 32-33dni, owu ok 17 dnia, krwawienie maks6 dni bez zabnych dolegliwości, teraz bromergon biorę już półtora roku. I cykl 25-26dni, krwawienie 5 owu okolice 12 dc. Ale przylazi skubana jak w zegareczku. Idealnie. Bromergon też biorę na noc tylko, kiedyś wzięłam rano to nie byłam w stanie jechać autem do pracy.

reklama
Mam kolejny objaw urojonej ciazy... jest mi tak zimno ze chyba bede chora [emoji1787][emoji23]

Haha mam to samo leżę w bluzie pod kocem w domu [emoji23] i uwaga uwaga kolejny hit kroilam paprykę na sanidanko i tak mi śmierdziała benzyna jakas czy cuś [emoji23] aż z kanapki musialam zdjąć a jadłam ja wczoraj na obiad i było git [emoji23] aaaa i zakuło mnie dziś w lewym jajniki aż się zlapalam za niego ale to dość dziwne raz prawy raz lewy [emoji23] hity

Haha mam to samo leżę w bluzie pod kocem w domu [emoji23] i uwaga uwaga kolejny hit kroilam paprykę na sanidanko i tak mi śmierdziała benzyna jakas czy cuś [emoji23] aż z kanapki musialam zdjąć a jadłam ja wczoraj na obiad i było git [emoji23] aaaa i zakuło mnie dziś w lewym jajniki aż się zlapalam za niego ale to dość dziwne raz prawy raz lewy [emoji23] hity
To ciąża.

Hehe my mozemy prowadzic jakis program w tv. Objawy ciąży urojonej

O tak wyglądam, kiedy szukam drugiej kreski...
IMG_3323.JPG

[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry