reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

No to mam idealnie tak samo... Przed ciąża miłam cykle po 28-29dni. Krwawienie 9 dni. Owu okolice 14 dnia, ból miesiaczkowy z wyniotami i biegunka pierwszego dnia. Po odstawieniu od cyca wróciła @i tak 32-33dni, owu ok 17 dnia, krwawienie maks6 dni bez zabnych dolegliwości, teraz bromergon biorę już półtora roku. I cykl 25-26dni, krwawienie 5 owu okolice 12 dc. Ale przylazi skubana jak w zegareczku. Idealnie. Bromergon też biorę na noc tylko, kiedyś wzięłam rano to nie byłam w stanie jechać autem do pracy.

reklama
Mam kolejny objaw urojonej ciazy... jest mi tak zimno ze chyba bede chora [emoji1787][emoji23]

Haha mam to samo leżę w bluzie pod kocem w domu [emoji23] i uwaga uwaga kolejny hit kroilam paprykę na sanidanko i tak mi śmierdziała benzyna jakas czy cuś [emoji23] aż z kanapki musialam zdjąć a jadłam ja wczoraj na obiad i było git [emoji23] aaaa i zakuło mnie dziś w lewym jajniki aż się zlapalam za niego ale to dość dziwne raz prawy raz lewy [emoji23] hity

Haha mam to samo leżę w bluzie pod kocem w domu [emoji23] i uwaga uwaga kolejny hit kroilam paprykę na sanidanko i tak mi śmierdziała benzyna jakas czy cuś [emoji23] aż z kanapki musialam zdjąć a jadłam ja wczoraj na obiad i było git [emoji23] aaaa i zakuło mnie dziś w lewym jajniki aż się zlapalam za niego ale to dość dziwne raz prawy raz lewy [emoji23] hity
To ciąża.

Hehe my mozemy prowadzic jakis program w tv. Objawy ciąży urojonej

O tak wyglądam, kiedy szukam drugiej kreski...
IMG_3323.JPG

[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry