reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Właśnie miałam Cię tez wywoływać do odpowiedzi ? Jak starania ? Proszę szybko się spowiadać :p a czemu nie ma powiadomień nie wiem ja kurczę w ogóle nie mam ich :/ a niby pozaznaczane mam wszystko ;/
Haha,no u mnie jest po plodnych,ale test owu cos dupowate nie pokazaly mi konkretnie owu,co moze sie zgadzac przy pcos.a tak to wiesz ogolnie,zniechecenie,watpliwosci,i smutek;)A jak twoja stymulacja?mialas miec w styczniu?

reklama
Haha,no u mnie jest po plodnych,ale test owu cos dupowate nie pokazaly mi konkretnie owu,co moze sie zgadzac przy pcos.a tak to wiesz ogolnie,zniechecenie,watpliwosci,i smutek;)A jak twoja stymulacja?mialas miec w styczniu?

No miałam miałam ale brałam antybiotyk :/ I mąż nie zdarzył zrobić badań nasienia. Jedziemy właśnie jutro do kliniki na badania nasienia czy coś się poprawiło od września [emoji1374] i w czwartek z wynikami do naszego gin i mam nadzieje ze powie mi coś więcej właśnie o stymulację zaczynamy zapewne od lutego od razu od kolejnego cyklu. Ja tez niby po dniach płodnych zaobserwowałam ze każdego 15 dc mam ten śluz płodny niby i spadek a potem wzrost temp ale w tym miesięcu dziś 18dc a nagle spadek temp pod kreskę :/ wiec nie wiem co jest piec chyba cykl bez owulacyjny bądź po tym antybiotyku takie akcje. Zobaczymy co w czwartek powie gin a już się doczekać nie mogę :p a nie myślisz żeby mierzyć temp ?

No miałam miałam ale brałam antybiotyk :/ I mąż nie zdarzył zrobić badań nasienia. Jedziemy właśnie jutro do kliniki na badania nasienia czy coś się poprawiło od września [emoji1374] i w czwartek z wynikami do naszego gin i mam nadzieje ze powie mi coś więcej właśnie o stymulację zaczynamy zapewne od lutego od razu od kolejnego cyklu. Ja tez niby po dniach płodnych zaobserwowałam ze każdego 15 dc mam ten śluz płodny niby i spadek a potem wzrost temp ale w tym miesięcu dziś 18dc a nagle spadek temp pod kreskę :/ wiec nie wiem co jest piec chyba cykl bez owulacyjny bądź po tym antybiotyku takie akcje. Zobaczymy co w czwartek powie gin a już się doczekać nie mogę :p a nie myślisz żeby mierzyć temp ?
Mysle czasem ale kiedys mierzylam i sie tak nakrecalam ze mierzylam nonstop rano wieczorem,i jak tylko spadalo ponizej troche to sie wkurzalam,za bardzo mnie to nakreca.Uzywam zelu concive plus,i po okresie zaczne jesc wiesiolka pierwszy raz.

Mysle czasem ale kiedys mierzylam i sie tak nakrecalam ze mierzylam nonstop rano wieczorem,i jak tylko spadalo ponizej troche to sie wkurzalam,za bardzo mnie to nakreca.Uzywam zelu concive plus,i po okresie zaczne jesc wiesiolka pierwszy raz.

Rozumiem. Ja dziś dziwna akcja 3:30 straszny ból podbrzusza takie klocie jak na okres :/ trzy razy za trzecim razem do kibelka i woda się ze mnie lała :/ wzielam ketanol bo ból nie do zniesienia :((

O matko :-//// jakis wirus?

Właśnie nie wiem bo tylko jednorazowe :/ ciągnie mnie tylko cały czas jak by jajnik a niby jestem po owu. Przez to wszystko najgorsze nie zmierzyłam temp rano a wczoraj miałam dziwna bo po owu powinna być nad kreska a była pod myślałam ze dziś sprawdzę jak a tu dupa :/ muszę czekać do jutra. Dziś za to jedziemy z mężem na badanie nasienia i już się doczekać nie mogę wyników czy coś dały te wszystkie tabsy :/

A mi dzis skoczyla wyraznie tempka i ovufriend zaznaczylo owu w piątek

Właśnie mi zaznacza owu niby apka ale zawsze równo 14 dni przed @ a nie jak by temp mierzenia. Bo wychodzi z temp ze niska temp sluz 15 dc a owu wymierza na 18 dc dwa dni po wysokich temp dopiero. Nie wiem jak to jest. To działajcie ile możecie !!!! [emoji813]️

Właśnie nie wiem bo tylko jednorazowe :/ ciągnie mnie tylko cały czas jak by jajnik a niby jestem po owu. Przez to wszystko najgorsze nie zmierzyłam temp rano a wczoraj miałam dziwna bo po owu powinna być nad kreska a była pod myślałam ze dziś sprawdzę jak a tu dupa :/ muszę czekać do jutra. Dziś za to jedziemy z mężem na badanie nasienia i już się doczekać nie mogę wyników czy coś dały te wszystkie tabsy :/
3 mam kciuki zeby bylo dobrze i wyniki sie poprawily!

reklama
Właśnie mi zaznacza owu niby apka ale zawsze równo 14 dni przed @ a nie jak by temp mierzenia. Bo wychodzi z temp ze niska temp sluz 15 dc a owu wymierza na 18 dc dwa dni po wysokich temp dopiero. Nie wiem jak to jest. To działajcie ile możecie !!!! [emoji813]️
W sensie piatek co był wiec juz dzialac dla przyjemnosci mozemy ;-) zobaczymy na nic sie wole nie nastawiac

Do góry