reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki z Historią

reklama
Co do zwierząt mam dwa koty parkę rodzeństwa. Narazie są u moch rodziców. Dziś oni odwiedzili nas na chwile. Co do wieku tez mam 31 lat a mój 34.
Była mowa o clo. Kupiłam za zgodą ginki dala mi recepte ale wkoncu ani razu nie skorzystałam.

Czemu nie korzystałas ? Moj mąż 33. Zwierzaki są kochane !! [emoji813]️

cześć dziewczyny :) kurcze cos mnie ostatnio za często w dole brzucha skręca.. coś czuje ze moja endomenda się rozwija i ma sie dobrze niestety czekam już na @ zeby jak najszybciej badania zrobić...chce juz wiedzieć....wole znać najgorsza prawdę niż zyc w niewiedzy :(

cześć dziewczyny :) kurcze cos mnie ostatnio za często w dole brzucha skręca.. coś czuje ze moja endomenda się rozwija i ma sie dobrze niestety czekam już na @ zeby jak najszybciej badania zrobić...chce juz wiedzieć....wole znać najgorsza prawdę niż zyc w niewiedzy :(

Ja właśnie ostatnio tak miałam ze strasznie bolał mnie brzuch jak by flaki się przewracały tam aż dreszcze miałam tragedia :/ nie wiem od czego bo to było przy końcówce okresu nigdy tak nie miałam :/

Ja właśnie ostatnio tak miałam ze strasznie bolał mnie brzuch jak by flaki się przewracały tam aż dreszcze miałam tragedia :/ nie wiem od czego bo to było przy końcówce okresu nigdy tak nie miałam :/

ja tak miałam raz na jakis czas :( raz na miesiąc albo i rzadziej.. teraz od kilku dni mam codziennie głownie rano...nigdy wprost nie spytałam sie czy to endomenda....ale bede musiała siie w końcu spytać gina.. takie skrety i kłucia jakby ktos szpile wbijał... nie moge ani "pół" ruchu zrobic

A ksiazki nie lepiej czytać dla przyjemności? Bo jesli zalozylas ze masz przeczytac 52, i jak sie nie bedziesz wyrabiac z czasem to tak od niechcenia bedziesz czytac, aby tyllo przeczytac ta ilosc która sobie postanowiłas
Mój mąż też rzucił razem ze mną.
Co do postanowień:

- schudnąć 18kg
- przeczytać 52 książki
- częściej sprzątać mieszkanie
- mniej czasu na telefonie
- odmówić Nowennę Pompejańską

Zawsze wybieram więcej, bo wiem że coś na bank nie wypali

reklama
A ksiazki nie lepiej czytać dla przyjemności? Bo jesli zalozylas ze masz przeczytac 52, i jak sie nie bedziesz wyrabiac z czasem to tak od niechcenia bedziesz czytac, aby tyllo przeczytac ta ilosc która sobie postanowiłas

Ja kocham czytać książki, ale zbyt dużo mam obowiązków i czytanie schodzi na dalszy plan. Dzięki temu postanowieniu łatwiej będzie mi postawić priorytety

Do góry