reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki z Historią

Co do zwierząt mam dwa koty parkę rodzeństwa. Narazie są u moch rodziców. Dziś oni odwiedzili nas na chwile. Co do wieku tez mam 31 lat a mój 34.
Była mowa o clo. Kupiłam za zgodą ginki dala mi recepte ale wkoncu ani razu nie skorzystałam.

reklama
Ja miałam ciężką noc. Mój mąż złe się czuł w nocy. Bolało go gardło, miał katar, kaszel, oczy wielkie jak 5 zl. Dalam mu leki, ale nie wiem czy to pomoglo. Jak wstanie chyba go wysle do lekarza. On nie moze byc chory na ostatniej prostej[emoji31]

Czyli tez dużo przeszliście. Mąż bierze jakieś leki na morfologię plemnika ? Mamy ten sam problem tylko z 2% spadło nam na 0% we wrześniu i teraz 22 stycznia jedziemy na sprawdzenie jak po lekach czy wzrosło.

W tym momencie nie. Do tej pory brał wszystko co możliwe. Odkąd jesteśmy u nowego androloga to kazał wszystko odstawić, a przede wszystkim fajki

W tym momencie nie. Do tej pory brał wszystko co możliwe. Odkąd jesteśmy u nowego androloga to kazał wszystko odstawić, a przede wszystkim fajki

A no właśnie fajki. Moj pali okazjonalnie :/ na domówkach imprezach ale to idzie w kilka godzina cała paczka :/ obiecał ze nie będzie już palił zobaczymy do pierwszej imprezy :/ bo w sylwestra poszalał

reklama
Do góry