reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Ja zwarta i gotowa . Jeszcze w pracy, potem do teściów ale dziś wracamy. Wigilia i święta w domu. Zostało mi zrobić sernik na zimno ale to jutro. Wolne mam do 7.01.

misia: wreszcie sobie odpoczniesz :) Też miałam w planach sernik na zimno, ale nie wiem czy zrobię...zobaczę czy mi czasu wystarczy. Jutro rano wyjeżdżamy do rodziny.

lux: przynajmniej będziesz się stresowała tylko jutro, a nie tydzień czy dwa przed :D Bo jak u mnie zaczynają w rodzinie przygotowania tydzień przed to już słyszę, że coś nie tak, coś nie wychodzi, że coś się przypaliło...i tak do wigilii :D

Witam :)
Ja z życzeniami, w domu nie mam internetu, więc piszę w ostatnie chwile w pracy :)

Życzę Wam spokojnych Świąt, dużo zdrówka, miłości, spełnienia najskrytszych marzeń! Aby każde następne Święta były lepsiejsze i lepsiejsze! :*

reklama
Nie wiem czy potem bedzie okazja wiec dzialam juz teraz :)

Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów,dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!

Kochane zycze Wam zdrowych,pogodnych i rodzinnych Swiat

Załączniki

• 1450885143783.jpg
    1450885143783.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 42
Do góry