reklama
Jugosława
Fanka BB :)
misia: wreszcie sobie odpoczniesz Też miałam w planach sernik na zimno, ale nie wiem czy zrobię...zobaczę czy mi czasu wystarczy. Jutro rano wyjeżdżamy do rodziny.
lux: przynajmniej będziesz się stresowała tylko jutro, a nie tydzień czy dwa przed Bo jak u mnie zaczynają w rodzinie przygotowania tydzień przed to już słyszę, że coś nie tak, coś nie wychodzi, że coś się przypaliło...i tak do wigilii
lux: przynajmniej będziesz się stresowała tylko jutro, a nie tydzień czy dwa przed Bo jak u mnie zaczynają w rodzinie przygotowania tydzień przed to już słyszę, że coś nie tak, coś nie wychodzi, że coś się przypaliło...i tak do wigilii
Dziękuję i wzajemnieWitam
Ja z życzeniami, w domu nie mam internetu, więc piszę w ostatnie chwile w pracy
Życzę Wam spokojnych Świąt, dużo zdrówka, miłości, spełnienia najskrytszych marzeń! Aby każde następne Święta były lepsiejsze i lepsiejsze! :*
reklama
Nie wiem czy potem bedzie okazja wiec dzialam juz teraz
Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów,dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!
Kochane zycze Wam zdrowych,pogodnych i rodzinnych Swiat
Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów,dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!
Kochane zycze Wam zdrowych,pogodnych i rodzinnych Swiat
Załączniki
Podziel się: