reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

anula, był u urologa, mówił, że coś go pobolewa przy wysiłku. Więc chciał iść sam. Pierwszy powiedział, że nic nie ma, uparł się na usg, i ten drugi i trzeci lekarz powiedzieli, że już gołym okiem widać. I te słabe wyniki jego to na bank przez żylak i, że może być coraz gorzej. Mogą się wyniki nie poprawić, może być lepiej, ale na pewno nie będzie gorzej :)

Więc u niego taki trop.. Jednak u mnie pewnie leży główna przyczyna.. bo przecież do ivf wybierali i tak najsilniejsze plemniki...

Ja dziś odebrałam wyniki, wszystko super.. jeszcze jednego 17OH PROGESTERONU nie mam, ale na piątek może będzie.. I jutro odbieram tsh m-c po braniu leku.. U mnie jedynie te tsh może szkodzić, już jestem przebadana wszerz i wzdłuż, więc nic innego nie ma.. ;/

Bosz z Twoją mamą to tak jak z moją.. boję się mega, że już coś wie, a nie mówi.. ona już na 2 antybiotyku jest, niby jest lepiej, ale tak sobie, bo gorączka wraca... Brr...

No właśnie pamiętałam, że coś w grudniu pisałaś, że będzie wiadomo.. No to kciuki kochana... Jeśli coś wyjdzie to niech wyjdzie i szybko sobie pójdzie :)
Bo czasami jak to Jugosławka pisze, lepiej jeśli coś wyjdzie, bo tak jak niewiadomo to najgorzej :)

reklama
Dziekuje Wam za wsparcie :* odrazu na serduchu sie cieplej robi jak wie sie ze tyle osob trzyma za nas kciuki :tak:
Musi byc dobrze i staram sie wierzyc w to z calych sil.Mala jest silna,przetrwala juz tyle od poczatku bole,plamienia,krwawienia wiec staram sie myslec pozytywnie.
Luxi tak jak mowisz staram sie przypomniec sobie sytuacje Lilo i pocieszac nia.Ona dziewczynki urodzila chyba w 31tc nie?

Luxi gratki kochana &&&&&&& no to teraz bedzie wybieranie imienia,zakupy itd :)
A niedlugo potem Twoje staranka.Patrz jak to zlecialo :eek::eek::eek: w przyszlym miesiacu juz leki bedziesz brac i zaraz staranka i oczekiwanie

Moniusia kochana tsh zbije sie lekami i bedzie ok.Glowka do gory ja tez mialam za wysokie tsh.Wazne ze reszta badan jest ok.

Dziewczyny wspolczuje problemow zdrowotnych mam :/ trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.Czasami nawet spore zmiany ktore wychodza na rtg i wygladaja zle nie zawsze okazuja sie grozne wiec trzeba myslec pozytywnie.Trzymam kciuki zeby mamy wrocily szybko do zdrowka

Anulka zobaczysz na Mikolajki bedzie maly Mikolajek.Trzymam za to moje poobgryzane kciuki ;) &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,

anula: to trzymam kciuki za wyniki nasienia. Ha i za eksperymentowanie :D Na mikołajki to akurat Mikołaj pasuje :D hiehiehie kciuki zaciśnięte :D Grtaluję zakończenia operacji "prezenty" to niezły wyczyn, godny podziwu :D

lux: oooo :D dziewczynkę będzie bratowa miała :D fajnie :) A jak się bratowa czuje? Bo to jakoś chyba półmetek prawie u niej?

U mnie zaraz będzie lało...niebo już prawie granatowe. Oberwanie chmury będzie jak nic.
Coś mnie jajniki pobolewają dzisiaj, idzie @ idzie :)

Dziekuje Wam za wsparcie :*
Musi byc dobrze i staram sie wierzyc w to z calych sil.Mala jest silna,przetrwala juz tyle od poczatku bole,plamienia,krwawienia wiec staram sie myslec pozytywnie.
Luxi tak jak mowisz staram sie przypomniec sobie sytuacje Lilo i pocieszac nia.Ona dziewczynki urodzila chyba w 31tc nie?

Luxi gratki kochana &&&&&&& no to teraz bedzie wybieranie imienia,zakupy itd :)
A niedlugo potem Twoje staranka.Patrz jak to zlecialo :eek::eek::eek: w przyszlym miesiacu juz leki bedziesz brac i zaraz staranka i oczekiwanie
tak w 31 i zobacz jaka tam walka byla i wszystko na szczescie dobrze sie skonczylo, i tak samo bedzie u Cb :-) bedzie Martynka lub Madzia, lekarz mowi, ze na 99 % laseczka, pewien nie jest heh, ale my juz myslimy, ze to nasza mala ksiezniczka , no lekow juz sie do czkeac nie moge, ciaza bratowej mi taka jakas sile daje, choc mam dni zalamania, ze sie nie uda, ze bedzie to trwac i trwac, ale wiem, ze musze byc silna i walczyc

Hej dziewczyny,

anula: to trzymam kciuki za wyniki nasienia. Ha i za eksperymentowanie :D Na mikołajki to akurat Mikołaj pasuje :D hiehiehie kciuki zaciśnięte :D Grtaluję zakończenia operacji "prezenty" to niezły wyczyn, godny podziwu :D

lux: oooo :D dziewczynkę będzie bratowa miała :D fajnie :) A jak się bratowa czuje? Bo to jakoś chyba półmetek prawie u niej?

U mnie zaraz będzie lało...niebo już prawie granatowe. Oberwanie chmury będzie jak nic.
Coś mnie jajniki pobolewają dzisiaj, idzie @ idzie :)
21 tydzien, no ma prolemy, bo ma bialko w oczu i zapalenie pecherza i bardzy maly brzuch i mega mocno juz od wczesniejszych tygodni dziecko czuje :-)

Hej hej :-)

Luxi to rzeczywiście wariują z tym laptopem, ale może tym razem naprawia dobrze i już nie będziesz z nim mieć problemów. Gratulacje dla Ciebie ciociu, dziewczynki rzadza:-D

Moniusia kochana to super, ze Twój będzie miał tak szybko operacje, trzymam za badania kciuki, aby wszystko się wyjasnilo, zobaczysz będzie dobrze, a swieta to piękny czas mimo wszystko i może nawet dobrze, ze sami go sobie spędzicie. Mi się cos wydaje, ze zanim się obejrzycie, a Wam się uda i wszystkie trudy i cierpienia szybko zostaną wynagrodzone, tak myslec trzeba, bo to daje ogromna sile:tak:

Aschlee kochana trzymaj się i oszczędzaj, zobaczysz, ze już niedługo będziesz mieć malutka przy sobie, trzymam za Was ogromne kciuki:tak:

Anula za Wasze wyniki tez trzymam ogromne kciuki, a prezenty kupione to bosko, super:-)

Moniusia i Anula zdrowka ogrom dla mam:tak:

Jugoslawa kochana u nas deszczowo i okropnie za oknem, dziś jak jechałam do pracy to myslalam, ze kogos pobije, bo ludzie nie potrafią zyc obok innych i popychają Cie, parasolke prawie w oko wkladaja no masakra, ale jak przybyłam to pocieszyłam się ciachem, wiec jest git hehe:-D

Czas leci jak szalony, ale to super, bo coraz blizej swieta:-D, ja jestem maniakiem gwiazdki:-D

U nas pogoda się rypla, listopad bleee, ale coz damy rade, wyjścia nie mamy;-)

Milego dzionka:-)

reklama
Do góry