reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej kochane:-)

Migduch witaj, trzymam za Was ogromne kciuki, aby szybiutko się udało:tak:

Dziewczyny gdzie jestestescie no?;-)

U nas zapowiada się piękny słoneczny dzień, mam nadzieje, ze cieplutki hehe.;-)

Kawka drugie śniadanko i w wir pracy się rzucam;-)

Milego dzionka:-)

Hej laski,

migduch: hej hej :) Cieszę się, że wracasz :) Powodzenia i niech ten cykl będzie pierwszym i ostatnim :D

jazza: u mnie też słonecznie, ale zimno :/ Wczoraj wieczorem było niecałe 10 stopni! Wyciągnęłam już grubsze swetry, żeby zarzucać na siebie, bo nie idzie w letnich chodzić :/

lux: jak tam dzień ci się zaczął? @ przyszła? Ja z kuchniami gazowymi też się męczyłam przez dłuuuuuuuuuugi czas. Teraz mam na szczęście elektryczną i ona zawsze ładnie wygląda :D

U mnie słonko, ale chłodek. Jestem jakaś poddenerwowana od rana :/ Dobrze, że dzisiaj już czwartek...

Udanego dnia!

lux, ładnie, ładnie :)

Ja nic nie piszę, bo mam takie nerwy, że nie chcę Was dobijać moimi przemyśleniami... :) Bo byście tylko się za głowę złapały. Ale cały czas wchodzę i czytam :p

Dziś kolejne narodziny w rodzinie M. już mam tego dosyć.. ta kobieta odkąd ja chcę mieć dziecko urodziła już trójkę. I weź się ciesz z tego.

U mnie też zimno.. jak się już budzę z zimnym nosem to dobrze nie jest ;p

reklama
moniusia: cześć :) Fajnie, że wpadłaś :) Nie dziwię się, że to dobijający fakt, że ciągle się rodzą dzieci i człowiek zdaje sobie sprawę z mijającego czasu :/ Ja ostatnio też wpadłam w wir wyliczania co się zdarzyło przez ten czas od kiedy myślę o dziecku...no i się zdziwiłam, że tak dużo :|

Do góry