fajne,ja mam jasne meble też takie niskie oczywiście mój synek ma na co wchodzić
gdzies mi sie mignely Twoje meble, tez ladne :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajne,ja mam jasne meble też takie niskie oczywiście mój synek ma na co wchodzić
a dziękuję:-)gdzies mi sie mignely Twoje meble, tez ladne :-)
a dziękuję:-)
powiem Ci że będziemy wymieniać jak dzieci będą większe no ale to jeszcze sporo czasu minie....
a kuchnie w jakich masz kolorach?
my też mamy meble kuchenne nie nasze i myślałam nad tym żeby kupić okleinę.Gdzie można kupić taką okleinę?nie pytaj, bo kuchnia jest tragiczna, to sa jej meble, my je okleilismy, zeby jakos wygladala, gazowka to porazka, nasz jest lodowka i stol plus krzesla
my też mamy meble kuchenne nie nasze i myślałam nad tym żeby kupić okleinę.Gdzie można kupić taką okleinę?