reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej kochane:-)

Migduch witaj, trzymam za Was ogromne kciuki, aby szybiutko się udało:tak:

Dziewczyny gdzie jestestescie no?;-)

U nas zapowiada się piękny słoneczny dzień, mam nadzieje, ze cieplutki hehe.;-)

Kawka drugie śniadanko i w wir pracy się rzucam;-)

Milego dzionka:-)

Hej laski,

migduch: hej hej :) Cieszę się, że wracasz :) Powodzenia i niech ten cykl będzie pierwszym i ostatnim :D

jazza: u mnie też słonecznie, ale zimno :/ Wczoraj wieczorem było niecałe 10 stopni! Wyciągnęłam już grubsze swetry, żeby zarzucać na siebie, bo nie idzie w letnich chodzić :/

lux: jak tam dzień ci się zaczął? @ przyszła? Ja z kuchniami gazowymi też się męczyłam przez dłuuuuuuuuuugi czas. Teraz mam na szczęście elektryczną i ona zawsze ładnie wygląda :D

U mnie słonko, ale chłodek. Jestem jakaś poddenerwowana od rana :/ Dobrze, że dzisiaj już czwartek...

Udanego dnia!

lux, ładnie, ładnie :)

Ja nic nie piszę, bo mam takie nerwy, że nie chcę Was dobijać moimi przemyśleniami... :) Bo byście tylko się za głowę złapały. Ale cały czas wchodzę i czytam :p

Dziś kolejne narodziny w rodzinie M. już mam tego dosyć.. ta kobieta odkąd ja chcę mieć dziecko urodziła już trójkę. I weź się ciesz z tego.

U mnie też zimno.. jak się już budzę z zimnym nosem to dobrze nie jest ;p

reklama
moniusia: cześć :) Fajnie, że wpadłaś :) Nie dziwię się, że to dobijający fakt, że ciągle się rodzą dzieci i człowiek zdaje sobie sprawę z mijającego czasu :/ Ja ostatnio też wpadłam w wir wyliczania co się zdarzyło przez ten czas od kiedy myślę o dziecku...no i się zdziwiłam, że tak dużo :|

Do góry