reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dobija to trochę, nie? Ale cóż począć... Jak nie można począć... :p
Ja już mam takie koszmary, że łykam na noc uspokajające tabletki, w dzień już też..

Dzisiaj mi się śniło, że mój kuzyn (!!!!!!) oddał dla mnie nasienie, żebyśmy mieli z M dziecko.. i przez in vitro miałam 2 zarodki. Ale moja mama postanowiła mi je urodzić. I urodziła były bliźniaki chłopak i dziewczynka. Ale ja powiedziałam, że ich nie chcę, bo nie są M. i ja ich nie urodziłam i chcę je oddać do adopcji ;D fajne mam fazy nie? :p

Dzisiaj już kupiłam winko sobie, kwaśne, żeby za dużo nie wypić ;p bo jak zawsze wypiję lampkę to od razu zasypiam, a tak to się męczę i później koszmary.

reklama
Ech ciężkie to nasze babskie życie. Cześć moniusia widzę ze u Ciebie niezła wkretka juz. Nie dziwie się wcale. Ja mam za 4 dni @ i głupia test zrobiłam. Oczywiście negatywny.

moniusia: tak trudno zachować równowagę w tym wszystkim :( Ale sen miałaś nieźle pokręcony :) Ja ostatnio widziałam na przystanku taki obrazek: matka z gromadką dzieci i dziadek tych dzieciaczków. Widać było, że brakuje im pieniędzy, ale jacy szczęśliwi się wydawali...dobrze, że szybko nadjechał mój autobus...nie wiem czy na tym etapie na którym jestem, jest jeszcze coś takiego jak "zdrowa zazdrość"...Jedno co przyszło mi do głowy to to, że ilość dzieci nie jest rozłożona równomiernie :D

lux: przynajmniej planowo @ zawitała :D Zakupki spożywcze robiliście czy inne?

misia: ehhh ile ja się takich testów narobiłam :| Teraz nie mam w domu ani jednego, żeby mnie nie korciło :D

misia, durna @ :( fakt, testy to zło ;p

Jugosława,
chyba nie ma w naszym przypadku zdrowej zazdrości .. Eh ja już też tak dziwnie podchodzę. Już się tak nie rozczulam nad dziećmi, ani nic takiego, jedynie takie poczucie niesprawiedliwości i żal i takie przyziemne patrzenie na życie ;p trochę to smutne, bo inaczej sobie wyobrażałam moje lata pierwsze lata małżeństwa :)

moniusia: tak trudno zachować równowagę w tym wszystkim :( Ale sen miałaś nieźle pokręcony :) Ja ostatnio widziałam na przystanku taki obrazek: matka z gromadką dzieci i dziadek tych dzieciaczków. Widać było, że brakuje im pieniędzy, ale jacy szczęśliwi się wydawali...dobrze, że szybko nadjechał mój autobus...nie wiem czy na tym etapie na którym jestem, jest jeszcze coś takiego jak "zdrowa zazdrość"...Jedno co przyszło mi do głowy to to, że ilość dzieci nie jest rozłożona równomiernie :D

lux: przynajmniej planowo @ zawitała :D Zakupki spożywcze robiliście czy inne?

misia: ehhh ile ja się takich testów narobiłam :| Teraz nie mam w domu ani jednego, żeby mnie nie korciło :D

glownie spozywke, chemia, troche ubran, paliwo, przelewy tj rachunki itp

Hej hej:-)

Jugoslawa hej kochana, oj mi tez już zimno, ale dziś zapowiada się w miare cieply i słoneczny dzionek:-)

Moniusia kochana przytulam i musisz wierzyc, ze będzie dobrze, bo kto będzie za Ciebie, co? :tak:Niestety innym latwo wszystko przychodzi, a inni musza na to ciężko pracować.. life life life, ale po burzy zawsze wychodzi slonce;-)

Misia kochana za wcześnie na tescik, wiec jeszcze kto to wie;-)

Luxi hej:-)

U nas sloneczko:-). Wspomagam sie kawa, bom lekko spiaca, ale zaraz zabieram sie do roboty jak zawsze;-)

Milego dzionka:-)

Dzien dobry kobitki ;)

U mnie zimno ,ta godzina i raptem 8 stopni i mgla niesamowita,nic nie widac brrrrrr

Moniusia kochanie glowka do gory juz niedlugo i Tobie sie uda i bedziesz cieszyc sie pieknym tescikiem a potem bezproblemowa ciaza.My tu wszystkie trzymamy kciuki i bardzo kibicujemy

Misia za Ciebie tez kciuki &&&&&&&&&&&&

Jazza tez pije kawke bo nie moge sie dobudzic cosik.A Ty jak zawsze zapracowana ;)

Luxi a co tam u Ciebie?

Sciskam Was wszystkie i oczywiscie za kazda staraczke trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&& najmocniej jak potrafie

reklama
Do góry