reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

moniusia: co lekarz to inne podejście :) Oooo to szybciutko będzie to drugie podejscie :D Nawet nie sądziłam, że to tak szybko idzie. Ooo kurde 3l wody :D Nieźle :) Ale dobrze, że sa sposoby na hiperkę. Ooooo a co za płytki, że takie drogie? A na tarasy i balkony co chcecie położyć, wiecie jaki rodzaj? Bo to tak jest, że jak sobie coś wymarzymy i spotkamy w sklepie to szybciej zakup idzie :) A co do pogody to ja do końca nie wierzę w tak odlegle prognozy, więc może i będzie padać tego 2.10 :D I ładnie ci się wszystko podleje samo :D

jazza: grecki obiad :D Mniam! Karpatka też za mną ostatnio chodzi...może w ten weekend i ja zrobię :D Dla ciebie również udanego dnia i nocy, i poranków i w ogóle :D

lux: znowu coś laptop nawala? :/ Czyli niedziela rodzinnie, fajnie :) A od czego zalezy kiedy zaczniesz cały etat?

Ale się chłodno zrobiło...wystarczy, że słonko zajdzie za chmurę i już zimno. Leci w tv ponoć jakiś dokument o wcześniakach "moje 600 gramów szczęścia" się nazywa. Jeszcze nie oglądałam, ale ponoć mocne i piękne. Trochę się obawiam, że się rozklejać będę :( Kiedyś oglądałam też taki dokument o narodzinach, gdzie pary borykały się z niepłodnością i ryczałam jak bóbr. Przezywałam każdą emocję tych par :( Chyba to nie dla mnie. A może? Muszę sprawdzić, kiedy leci.

Ostatnia edycja:
reklama
jazza, o proszę, jak sobie pięknie dogadzasz :) no, no :) ja wyboru nie miałam, bo mój M. gotował czyli konkret :p sos z mięcha i pomidorowa ;D

Jugosława, dosyć szybko :) choć i tak nie wiem jak ja wytrzymam :) nie no, jestem cierpliwa, byleby wszystko było dobrze :) Ostatnio piłam 2 L wody, też się bałam hiperki, to już ledwo dawałam radę :p Wiesz co, nie wiem w sumie co to za płytki takie duże dosyć i takie jakby z kamienia wyglądają nie mogę ich w necie znaleźć coś, a dopiero będziemy je zamawiać. Na tarasy i balkony jakiś gres, widziałam już dużo, ale jak już pojedziemy po kupno tych co wybrałam to na coś się zdecyduję :) U nas też zimno :)

moniusia: co lekarz to inne podejście :) Oooo to szybciutko będzie to drugie podejscie :D Nawet nie sądziłam, że to tak szybko idzie. Ooo kurde 3l wody :D Nieźle :) Ale dobrze, że sa sposoby na hiperkę. Ooooo a co za płytki, że takie drogie? A na tarasy i balkony co chcecie położyć, wiecie jaki rodzaj? Bo to tak jest, że jak sobie coś wymarzymy i spotkamy w sklepie to szybciej zakup idzie :) A co do pogody to ja do końca nie wierzę w tak odlegle prognozy, więc może i będzie padać tego 2.10 :D I ładnie ci się wszystko podleje samo :D

jazza: grecki obiad :D Mniam! Karpatka też za mną ostatnio chodzi...może w ten weekend i ja zrobię :D Dla ciebie również udanego dnia i nocy, i poranków i w ogóle :D

lux: znowu coś laptop nawala? :/ Czyli niedziela rodzinnie, fajnie :) A od czego zalezy kiedy zaczniesz cały etat?

Ale się chłodno zrobiło...wystarczy, że słonko zajdzie za chmurę i już zimno. Leci w tv ponoć jakiś dokument o wcześniakach "moje 600 gramów szczęścia" się nazywa. Jeszcze nie oglądałam, ale ponoć mocne i piękne. Trochę się obawiam, że się rozklejać będę :( Kiedyś oglądałam też taki dokument o narodzinach, gdzie pary borykały się z niepłodnością i ryczałam jak bóbr. Przezywałam każdą emocję tych par :( Chyba to nie dla mnie. A może? Muszę sprawdzić, kiedy leci.

podejrzewam, ze laptop ma wade fabryczna :wściekła/y: a co do pracy to zalezy czy urzad przyzna mi staz, jesli nie to zaczne u niech na etat z ich kasy, ale jesli urzad by sie zgodzil to oni zaoszczedza i mi doloza i ja bym wiecej kasy miala, o to tu chodzi

Hej laski,

moniusia: kiedy pragnie sie dziecka to pojawia się tez siła, która pomaga :) Nie mogę się doczekać, kiedy skończysz urządzać i pokażesz nam fotki :D Lubię oglądać jak sie ludzie urządzają :) A jeszcze jak można to zrobić tak jak sie dokładmnie chce to normalnie bajka :)

lux: chyba fabryczna wada tu najbardziej pasuje, bo jednak często nawala :/ Ale pytanie czy nie można wymienić, bo czasem sie da. Aaaa rozumiem, rozumiem. No to kciukam za to, żeby urząd ci przyznał staż. A kiedy oni mają wydać decyzję?

Udanego dnia dziewczyny :)

Hej laski,

moniusia: kiedy pragnie sie dziecka to pojawia się tez siła, która pomaga :) Nie mogę się doczekać, kiedy skończysz urządzać i pokażesz nam fotki :D Lubię oglądać jak sie ludzie urządzają :) A jeszcze jak można to zrobić tak jak sie dokładmnie chce to normalnie bajka :)

lux: chyba fabryczna wada tu najbardziej pasuje, bo jednak często nawala :/ Ale pytanie czy nie można wymienić, bo czasem sie da. Aaaa rozumiem, rozumiem. No to kciukam za to, żeby urząd ci przyznał staż. A kiedy oni mają wydać decyzję?

Udanego dnia dziewczyny :)

podobno w tym tygodniu ma byc decyzja, ale watpie by sie pospieszyli i bylo to na czas :sorry:

Hej hej:-)

Jugoslawa oj zimno już, dzisiaj u nas słoneczko, ale zimno i tak, a rano jak wychodziłam to prawie zamarzalam, wiec teraz ciepla kawusia i ciachem się ratuje:sorry:. Ja takich programów ogladac nie mogę, bo ja to wrazliwa jestem i placae na filmach, reklamach i w ogole we wzruszających momentach hehe;-)

Moniusia a co tam dogadzam sobie i nam, raz się zyje, a pomidorowa za mna chodzi;-), jak facet gotuje to tylko konkret hehe;-). Fajnie, ze tak wam ladnie idzie budowa domku, a zakupy tego rodzaju to sama przyjemność. Duzo tej wody kochana, ale ja i tak dużo pije w ciągu dnia tak ze 2 l.;-)

Lux trzymam kciuki za etat, aby jak najszybciej wszystko przyszlo:tak:

Ja juz w pracy, korki na miescie takie, se dluzej jezdze niz zwykle, a pracy tyle, ze dni mi leca jak szalone:sorry::eek:

Milego dzionka:-)

Hej hej:-)

Jugoslawa oj zimno już, dzisiaj u nas słoneczko, ale zimno i tak, a rano jak wychodziłam to prawie zamarzalam, wiec teraz ciepla kawusia i ciachem się ratuje:sorry:. Ja takich programów ogladac nie mogę, bo ja to wrazliwa jestem i placae na filmach, reklamach i w ogole we wzruszających momentach hehe;-)

Moniusia a co tam dogadzam sobie i nam, raz się zyje, a pomidorowa za mna chodzi;-), jak facet gotuje to tylko konkret hehe;-). Fajnie, ze tak wam ladnie idzie budowa domku, a zakupy tego rodzaju to sama przyjemność. Duzo tej wody kochana, ale ja i tak dużo pije w ciągu dnia tak ze 2 l.;-)

Lux trzymam kciuki za etat, aby jak najszybciej wszystko przyszlo:tak:

Ja juz w pracy, korki na miescie takie, se dluzej jezdze niz zwykle, a pracy tyle, ze dni mi leca jak szalone:sorry::eek:

Milego dzionka:-)

a mi sie wloką dni i juz chce do pracy isc ehh :-)

dzwonilam do urzedu, mam ten staz aaaaaa
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

reklama
Do góry