reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
lux: ja na wspomnienie pogrzebu swojej babci mam łzy w oczach :/ Tutaj to chyba tylko mijający czas przynosi ukojenie w jakiś sposób. W takich sytuacjach dozwolone są przeróżne reakcje, więc nie bój się kochana. Zawsze możesz coś uspokajającego wziąć przed. Tulam.

U mnie pracowity weekend...dlatego minął tak szybko. Czekam na @, wizytę u gin mam w przyszłym tygodniu, żeby podejrzeć jajniki i sprawdzić czy będę jaja rosły :D

lux: ja na wspomnienie pogrzebu swojej babci mam łzy w oczach :/ Tutaj to chyba tylko mijający czas przynosi ukojenie w jakiś sposób. W takich sytuacjach dozwolone są przeróżne reakcje, więc nie bój się kochana. Zawsze możesz coś uspokajającego wziąć przed. Tulam.

U mnie pracowity weekend...dlatego minął tak szybko. Czekam na @, wizytę u gin mam w przyszłym tygodniu, żeby podejrzeć jajniki i sprawdzić czy będę jaja rosły :D

wiem, ze musze to przetrwac, jakos chyba dam rade :no: ktory masz dc?

Hej kochane:-)

Lux przykro mi kochana, przytulam mocno do serducha, ja nie mam już zadnego dziadka

Moniusia oczywiście kochana, ze los w końcu nam to wszystko musi wynagrodzić i wynagrodzi zobaczysz, wkurza to, ze czasem trzeba długo czekac i swoje przezyc i wycierpieć, ale potem nagroda będzie piekna, a los i tak już nas nagrodzil dając nam cudownych facetow, bo bez byłoby ciężej, nie?;-)

Aschlee kochana oj skurcze nawiedzają Ciebie, ale mam nadzieje, ze będą lagodne i rz adkie, trzymam kciuki za czwarteczek:tak:

Jugoslawa kochana trzymam kciuki za pracujące jajniki;-)

Witam się poweekendowo, weekend minal raz dwa, bo jak zawsze pracowity, wiec nawet nie zauwazylam, ze pogoda była brzydka:-p. Mam pelna glowe pomyslow różnorakich, zobaczymy ile z nich zrealizuje hehe;-), ale ja uparta i praca do przodu, wiec kto wie heh. Zaczelam myslec o studiach podyplomowych, ale gdzies za rok. W pracy mam mnóstwo pomyslow i zapal, wiec zobaczymy, które z nich zostaną wcielone hehe. Wczoraj typowo polski obiadek zrobiłam, czyli ziemniackzi, kalafior z buleczka, surowka oraz kotelty schabowe i na zyczenia domownikow szarlotka reaktywacja:-D.Trza korzystac z dpobrodziejstw natury;-)

Dzis z rana okresu dostałam, ehh no coz, wiec kolejny termin na 12.10.

Milego dzionka:-)

reklama
Jazza francowata @...czy ktos ja zapraszal?

Mmmm szarlotka juz czuje jej zapach i smak.Ja dzis planuje zrobic schaboszczaki z ziemniaczkami i mizeria :) a smska mam na barszczyk czerwony

Skurcze teraz na szczescie juz zadziej.Najczesciej jak schodze po schodach.No coz pora chyba sie przyzwyczaic :confused:

Do góry