reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Madziolina gratulacje. Ja wolę nic nie mówić no to dopiero rozmowa. Jest 10 kandydatów. Wiec mam tylko 10 % szans ale po prostu ciesze się ze coś ruszyło.

Hej laski,

jazza: studia podyplomowe ciekawa sprawa. Jak się pracuje i robi coś pod pracę to można od razu wiedzę wcielać w życie, a to fajne. Może pracodawca dofinansuje nawet :D

aschlee: ooo nagle nabrałam ochoty na mizerię! Mniaaaaaaaaaaam! Cieszę się, że skurcze odpuszczają i rzadziej męczą. Schodzenie ze schodów to mocno obciążające jest, wiec pewnie dlatego...A jak się czujesz poza tym?

misia: z takiego świeżego mięska to schabowe pierwsza klasa! Ehhh też znam sporo przypadków, gdzie dziewczyny zachodziły za 1 razem...:( Pozostaje wierzyć, że i nam niedługo się uda. A pewnie, uda się i tyle! :) Powodzenia na rozmowie :)

moniusia: jak się miewasz?

madziolina: no hej hej :) Powodzenia na rozmowie :D

lux: współczuję piersi wrażliwych :/ Mam podobnie teraz :/ Ale powinno ci już minąć skoro po @ jesteś. Może na dniach ustąpi.

Zimno, zimno, zimno! Też zrobiłam szarlotkę :D:D:D Trzeba korzystać z sezonowych owoców :D A co :D

Jugoslawa no pozatym powolutku sie tocze hihi i rozrastam dalej :) Maz sie smieje ze bedzie mnie w styczniu kulal na porodowke.Brzuch mi wywalilo ze dentystka myslala ze to 7 miesiac takze wiesz...no i teraz stres wizyt od czwartku zaczynam

Kochana zapraszam na mizerie narobilam jak glupia chyba bedzie na kolacje jeszcze a mnie teraz naszedl smak na salate w smietance.

Misia Ty bedziesz najlepsza ze wszystkich i zatrudnia wlasnie Ciebie
:thumbup::thumbup::thumbup:

U mnie strasznie zimno i drszczowo sie zrobilo brrrr na sama mysl o wyjsciu na dwor marze o cieplej kapieli

Hej laski,

jazza: studia podyplomowe ciekawa sprawa. Jak się pracuje i robi coś pod pracę to można od razu wiedzę wcielać w życie, a to fajne. Może pracodawca dofinansuje nawet :D

aschlee: ooo nagle nabrałam ochoty na mizerię! Mniaaaaaaaaaaam! Cieszę się, że skurcze odpuszczają i rzadziej męczą. Schodzenie ze schodów to mocno obciążające jest, wiec pewnie dlatego...A jak się czujesz poza tym?

misia: z takiego świeżego mięska to schabowe pierwsza klasa! Ehhh też znam sporo przypadków, gdzie dziewczyny zachodziły za 1 razem...:( Pozostaje wierzyć, że i nam niedługo się uda. A pewnie, uda się i tyle! :) Powodzenia na rozmowie :)

moniusia: jak się miewasz?

madziolina: no hej hej :) Powodzenia na rozmowie :D

lux: współczuję piersi wrażliwych :/ Mam podobnie teraz :/ Ale powinno ci już minąć skoro po @ jesteś. Może na dniach ustąpi.

Zimno, zimno, zimno! Też zrobiłam szarlotkę :D:D:D Trzeba korzystać z sezonowych owoców :D A co :D

nie wiem co ten moj walniety biust odwala, ale boli jak szalony :crazy:

reklama
Ja bylam z psem pora sie przyczajac bo maz za dwa tygodnie w delegacje jedzie takze wszystko zostaje na mojej glowie :/

Misia no ja tez zrobilam goraca herbatke a na noc chyba termoforek zrobie bo mi nozkiarzna

Lux moze na dniach przejdzie bol piersi...w sumie po @ nie powinny juz bolec :/

Do góry