reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Skorzane sofy sa fajne z tym ze latwiejsze w utrzymaniu czystosci ale minusy swoje tez maja.A bron Boze miec kota przy takiej sofie.Albo jak dziecko dlugopisem popisze :/

Hej laski,

weekend, weekend i prawie po weekendzie :)

lux: oj wiem doskonale jak to facet potrafi nabrudzić przy jedzeniu :D Normalnie u mnie to samo :| Oni chyba dziurawe brody mają :p Mój chłop to ostatnio jak je to zdejmuje koszulkę :D Żeby nie musieć zmieniać przed wyjściem do roboty :D

aschlee: hej :) jak się czujesz?

Ja miałam śliwkowy weekend. Robiłam przetwory :)
I jak wam dziewczyny weekend minął?

Skorzane sofy sa fajne z tym ze latwiejsze w utrzymaniu czystosci ale minusy swoje tez maja.A bron Boze miec kota przy takiej sofie.Albo jak dziecko dlugopisem popisze :/

Tomka wuja wymienial wypoczynek i wstawil 5-letniej corce kanape ze skory do pokoju, dwa tygodnie i bylo po kanapie, bo uwaga dziecko chcialo sie podpisac na niej!!!! nie zmyli tego i teraz Majka ma piekny autograf ze swoim imieniem :szok:

Hej laski,

weekend, weekend i prawie po weekendzie :)

lux: oj wiem doskonale jak to facet potrafi nabrudzić przy jedzeniu :D Normalnie u mnie to samo :| Oni chyba dziurawe brody mają :p Mój chłop to ostatnio jak je to zdejmuje koszulkę :D Żeby nie musieć zmieniać przed wyjściem do roboty :D

aschlee: hej :) jak się czujesz?

Ja miałam śliwkowy weekend. Robiłam przetwory :)
I jak wam dziewczyny weekend minął?

oj moj to jak prosiak :-D ale tak powaznie, to ciesze sie, ze juz obecnie nie bawie tych dzieciakow, bo one nie nauczone przez matke jesc z kultura i bym miala po narozniku, jak one nawet jedzac suchy chleb potrafia nad talerzykiem syf zrobic i jeszcze jak one ta wilgocia smierdza i by mi to na nowa kanape przeszlo a fuuujjjj

Asch ja mam kota :) teraz mam kanapę i 2 fotele a chce wymienić na narożnik. Teraz mam skórzane i kicia nie drapie ale u rodziców załatwiła kanapę bo mama położyła taki wełniany narzutek i kicia w to drapala.

Luxi taaaaa no moja zrobila dokladnie to samo.Dlugopisu z takiej sofy nie da sie za cholere zmyc

Jugoslawa a no dzis do doopki biodra i kregoslup strasznie mnie bola,ledwo sie po domu turlam
Mmmm sliwki zjadlabym.A co dobrego robilas ze sliwek? Dzemiki?

Misia no ja niestety jedna musialam wymienic przez kota bo zrobila sobie z niej drapak :mad::mad::mad:

Luxi taaaaa no moja zrobila dokladnie to samo.Dlugopisu z takiej sofy nie da sie za cholere zmyc

Jugoslawa a no dzis do doopki biodra i kregoslup strasznie mnie bola,ledwo sie po domu turlam
Mmmm sliwki zjadlabym.A co dobrego robilas ze sliwek? Dzemiki?

Majka to takim pieknym rozowym cienkopisem zrobila, ehh jak to brzydko wyglada

reklama
Do góry