reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Moniusia kciukale zacisniete baaaaaardzo mocno :tak: widze ze bierzesz zestawik podobny do mnie jak chodzi o ilosc ja teraz mam na razie 15 tabletek dziennie nie wliczajac Paracetamolu bo ten biore tylko w ostatecznosci .Teraz to juz na sam widok tabletek mi nie dobrze bleeee :-D ale co zrobic jak mus to mus

Luxi wspolczuje akcji z allegro i licze ze szybciutko uda sie rozwiazac ten problem :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej:-)

Misia kochana stolica wraca do normalności i wracają korki, dziś tez powtorka z rozrywki, musimy się przyzwyczaić na nowo hehe;-)

Cytrynka u nas wczoraj padalo po południu akurat jak z pracy wychodziłam bez parasola heh;-)

Lux uuuu wspolczuje przygod z allegro, ja tam rzadko zamawiam, bo raz się nacielam, zamowilam ukochane trampki skuszona cena, a potem szly do mnie ze 3 tygodnie, jak się okazało z Hong Kongu, a ten mistrz u którego zamawiałam na moje pytanie czy on je dopiero szyje napisal, ze ida z Kong Kongu:-D (hehehehe nie zartuje tak wlasnie napisał buc), do dziś nie wiem czy sa oryginalne, ale potem kupiłam w sklepie, zaplacilam więcej, ale mam pewność:tak:

Moniusia kochana widze, ze remont u Was idzie jak burza, pięknie, trzymam caly czas mega ogromne kciuki, aby było dobrze, wiec być tak musi:tak:

Anula hej hej co u Ciebie?

U nas dzis sloneczko, dopijam kawke i do roboty ;-)

Milego dzionka:-)

Jazza to ja bym miala juz naroznik prawie uszyty a przez swoja nieuwage musze czekac ehh.
Laski ja jeszcze nawet sie nie ubralam i bez sniadania jestem, ale juz mnie glod chwyta

Jazza haha z Kong Kongu co za koles mogl chociaz dokladnie przeczytac skad zamawia.Ludzie czasem sa dziwni.

Luxi ja tez jeszcze w pizamie leze i popijam kawke.Kot mi na kolanach lezy i tak jakos szkoda mi go budzic

Ja sobie na studniowke z honk kongu zamawialam. I byla to moja najlepsza sukienka :) Nikt takiej nie mial i wszyscy pytali skad ja mam :)

Jazza haha z Kong Kongu co za koles mogl chociaz dokladnie przeczytac skad zamawia.Ludzie czasem sa dziwni.

Luxi ja tez jeszcze w pizamie leze i popijam kawke.Kot mi na kolanach lezy i tak jakos szkoda mi go budzic

a moj klet sie znalazl, ale ktos go przygarnal i karmi a tam sa dzieci i nie mam sumienia go im zabierac :no: a jak urosl, jaki fajny jest

reklama
Do góry