reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Super [emoji106] [emoji106] [emoji106] to kiedy planujecie wrocic do staranek? Jak pisalas to albo nie doczytalam albo skleroza juz jest tak zaawansowana ;)

mielismy wrocic do staran lipiec-sierpien a wrocimy maj moze kwiecien, to zalezy, bo jesli dostane staz tam w pracy to maj a jesli umowa to kwiecien, bo chodzi o to, by potem zusowi sie nie narazic, bo chce isc tak w piatym miesiacu na zwolnienie, a bede zastepowac bratowa, ona w kwietniu rodzi i chcemy zrobic tak bym ja poszla na l4 a ona wrocila do pracy po rocznym macierzynskim

rece mi opadaja-moja pracodawczyni sie ludzi ze swojego zakladu pracy, ktorzy mieszkaja w mojej wsi dlaczego zrezygnowalam z pracy u niej...dorosla kobieta, a zachowuje sie jak dziecko...no nie moge, usiade i zaczne sie smiac w glos
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

reklama
Do góry