reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Lux- złośliwa z Ciebie bestyjka ;) ja juz chyba nic nie jem dzisiaj, może sałatę. A mezusiowi upieklam kurczaka na ostro, z sałatka dostanie jak wróci w końcu. Od czwartku go nie ma.

moj chlop to by jadl ciagle pasztety, zje kazdy, i z profi i z biedry i taki z flaka a wątrobianke to kocha plus ser, wedlim je mniej, dzis znow bylo wymyslanie przy kolejce u rzeznika heh, ale wybral se schab pieczony łał

reklama
Też narobiliście mi smaka na kiszońce ;D

Ja dziś schab niestety (nie lubię smażonych potraw;p) bo z wczoraj to więcej oczywiście kotletów wyszło. Teraz się zdrowo odżywiamy ze względu na ivf, więc taki schab to raz w m-cu;) A jutro do pracy sobie wezmę mix sałat z ogórkami i jogurtem naturalnym ^^ taka zawzięta jestem^^ i zamieniłam jedną filiżankę kawy na inkę ;-)

Jak ivf mi się uda za pierwszym razem to urodzę w maju :-) jeszcze jakby było na naszą rocznicę to już w ogóle :p nie no nie mam, aż takich wymagań haha :-)

A teraz lecę ogarniać chatkę, bo chcę dziś wcześniej wziąć kąpiel, maskę na włosach potrzymać, ogarnąć się po prostu ;p bo ostatnio się zaniedbałam przez te stresy.. buziole, do juterka;*

Do góry