reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
i jeszcze jedno, rozumiem zmyslanie to na forum jako osoba anonimowa, bo nikt nie dojdzie,ze sie klamie, ale ona miala laski na watku na fb, w kazdej chwili mogly sprawdzic i zobaczyc co ona ma na osi czasu! i to tlumaczenie, ze wymyslila na odczepnego kolezance, ze urodzila,bo ta sie dopytywala,no ludzie litosci....

i jeszcze jedno, rozumiem zmyslanie to na forum jako osoba anonimowa, bo nikt nie dojdzie,ze sie klamie, ale ona miala laski na watku na fb, w kazdej chwili mogly sprawdzic i zobaczyc co ona ma na osi czasu! i to tlumaczenie, ze wymyslila na odczepnego kolezance, ze urodzila,bo ta sie dopytywala,no ludzie litosci....
Nooo ! Wywalona z butów ! 2 dni temu na porobieniach pisala ...

Dobry;*

Ej masakra z tą dziewczyną..
Na bank chora.. :-( nawet z nudy by tego nie wymyśliła :-( Chciała się poczuć lepsza, akceptowana chyba..

Dobrze, że żadna z nas nie ma dwóch domów w Meksyku i gdzieś tam :p Bo już by było podejrzanie :p (Apropos domów mój już zwieńczony wiechą, było dziś opijanko :-))

Zaraz poszperam na in vitro co tam pisała..

Ja tam się obco z Wami nie czuję, bo ufam wszystkim na pewno tu nikogo nie ma takiego, ale jedynie co mnie przeraża to to, że czasem człowiek chce coś się dowiedzieć, poradzić i ktoś może odpisywać bzdury po prostu wyssane z palca..

Ostatnia edycja:
jesli ktoras umie i wie gdzie to niech zglosi do administratora o usuniecie jej i blokade, wtedy juz z ip nie bedzie mogla ponownie wejsc, bo zaczynam sie bac

Lux tylko nie wiem czy to by przeszlo...bo jak ktos ma np zmienne ip?

Lux takie osoby chyba nie sa grozne ale lepiej byc uwaznym co zamieszcza sie na watkach otwartych i juz...chyba nic innego sie nie zrobi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry