reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

ta laska niech śmignie na wątek chora psychicznie,rozdwojenie jazni zapraszam wszystkie chętne z podobnymi schorzeniami hahahha.może jej taki założyć ??:-D:rofl2:

albo od razu do zakladu i pokoju bez klamek, czytajac jej posty mialam wrazenie, ze ktos dal jej tel z netem i kazal tu pisac glupoty, zeby miec ubaw z normalnych lasek...

reklama
napisz jeszcze raz na ktorym watku była bo mi ciąża pamięc odbiera i nie pamietam,tez bym poczytała co pisała

napisz jeszcze raz na ktorym watku była bo mi ciąża pamięc odbiera i nie pamietam,tez bym poczytała co pisała

na kwietniowkach 2015 i podobno na staraczkach 2014, na staraczkach niezle akcje odchodzily, na kwietniowkach pisala tak dziwnie, jakby idealnie, jakby bylo wszystko takie lekkie i przyjemne a za chwile narzekala, jak to ciezko byloby jej bez mamy itp, sama sobie przeczyla

reklama
a ja albo slepa albo nie widze a raczej jedno i drugie tyle stron jest ze masakra.szkoda ze nie wiem od jakies str mniej wiecej sie to zaczeło,siedze na forum a R sprzata jutro malowanie

Do góry