reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Mynia strasznie mi przykro :( tulam najmocniej jak sie da...

Ludzie sa glupi gadajac Ci takie bzdury...jak mozna wogole komus tak powiedziec

Dziekuje za oparcie jakie mam w was ze he s teście i co by się nie działo to pomożecie jesteście kochane kobietki!

chcialabym Cie przytulic :no:

Łzy lecą same , ale muszę być silna i cieszyć się każdym nowym dniem ze żyję ze mam wspaniałe dziecko , że mam co jeść, dach nad głową i kochająca rodzinę a czas leczy rany i zawsze moje dwa aniołki będę moimi dziećmi które na górze kiedyś zobaczę i przytulne ;*

dlaczego swiat jest taki podly? dlaczego te, ktore nie chca to zachodza rok po roku i zabijaja lub usuwaja albo na smietnikach zostawaiaja a my chcemy i tracimy?! ku.rwa jakie jeb.ane to wszystko, do dupy! sorry za te slowa, ale rzygac mi sie che jak widze 15-latke z brzuchem i papierosem a dorosla kobieta roni!!!!! a bylaby cudowna matka!

dlaczego swiat jest taki podly? dlaczego te, ktore nie chca to zachodza rok po roku i zabijaja lub usuwaja albo na smietnikach zostawaiaja a my chcemy i tracimy?! ku.rwa jakie jeb.ane to wszystko, do dupy! sorry za te slowa, ale rzygac mi sie che jak widze 15-latke z brzuchem i papierosem a dorosla kobieta roni!!!!! a bylaby cudowna matka!

Tak samo to wszystko stwierdzam..ale co zrobisz takie jest życie być może tak miało być i Bóg wystawia mnie na próbę albo chce mi coś przez to powiedzieć? ! Hmm... tak sobie to tłumacze

reklama
Do góry