reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej kochane czytam Was na bierzaco ale weny niemam na pisanie,a smecic wam tu niechce...zobaczylam piekne wiesci wiec przyszlam pogratulowac;-)

Anula kochana mega kciuki zaciskam by sie tym razem udalo;-)

Aschlee kochana dzidzia jest piekna;-)

Trzymam kciuki za reszte staraczek.

reklama
Lux kochana z dnia na dsien jest ciezej...w szpitalu sie trzymalam, ale powrot po powrocie do domu jest ciezej...

Udalo nam sie pobrac material do badania poznamy plec oraz moze przyczyne za okolo 2 tyg.
z M juz za tydzien na fundusz mamy badania kariotypu...
robimy to dla naszej corki, bo byc moze jedno z Nas posiada cos co mogla ona odziedziczyc...a mam nadzieje ze tak niejest! Niechce by moje dziecko cierpialo jak ja....:-(

Lux kochana z dnia na dsien jest ciezej...w szpitalu sie trzymalam, ale powrot po powrocie do domu jest ciezej...

Udalo nam sie pobrac material do badania poznamy plec oraz moze przyczyne za okolo 2 tyg.
robimy to dla naszej corki, bo byc moze jedno z Nas posiada cos co mogla ona odziedziczyc...a mam nadzieje ze tak niejest! Niechce by moje dziecko cierpialo jak ja....:-(
Tule mocno .... z czasem się ułoży ... i mam nadzieje ze badania wyjdą po waszej myśli .... pamiętaj ze tu jesteśmy w razie gdybyś miała ochotę ... silna babeczka z ciebie wiesz ?

z dnia na dzien bedzie lepiej, ale rozpacz nie minie, wiem po sobie, i zycze Ci by nie bylo to nic genetycznego, co moze mloda obciazyc :-)

reklama
Do góry