reklama
Anulka kochanie graaaaaaatki.Dolaczasz do marcowek super[emoji106] bezproblemowych i nuuuudnych 9 misiecy. Ronijcie zdrowo
Aaaaaa wrocilam od lekarza moj kochany Fasolek wystrzelil wzrostem jak z procy i termin jednak nie na 14 tylko 6 luty [emoji2] Rosnie piekne,siedzial sobie ladnie na pupci i czekal na odwiedziny Mamusi hihi.Lekarza jak mnie zobaczyl powiedzial ze jak brzusio tak pieknie rosnie to na pewno jest ok...no i na szczescie mial racje
Aaaaaa wrocilam od lekarza moj kochany Fasolek wystrzelil wzrostem jak z procy i termin jednak nie na 14 tylko 6 luty [emoji2] Rosnie piekne,siedzial sobie ladnie na pupci i czekal na odwiedziny Mamusi hihi.Lekarza jak mnie zobaczyl powiedzial ze jak brzusio tak pieknie rosnie to na pewno jest ok...no i na szczescie mial racje
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Cudne wiesci na takie właśnie czekalam ;-)Anulka kochanie graaaaaaatki.Dolaczasz do marcowek super[emoji106] bezproblemowych i nuuuudnych 9 misiecy. Ronijcie zdrowo
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Asch, piękna dzidzia. Oby więcej takich dobrych wiadomosci:-)
anula88
MAMY SIEBIE :0)
A co u ciebie kochana? Jak się czujesz? Brzucho pewnie już duży ?[emoji4]Aschlee super wiesci oby tak przez kolejne miesiące do rozwiązania
Anula takie wiesci przeoczyłam?! Gratulacje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziekuje dobrze rośniemy Zuzia szaleje w brzuszku, bedziemy Ja podglądać za jakies 2tyg upały troche ciężkie do zniesienia, ale dajemy rade brzuszek rośnie, ale wydaje mi sie ze jest całkiem zgrabny, raczej na wieloryba nie wyglądam
Bardzo Wam kibicuje i trzymam wciąż mocno kciuki
Bardzo Wam kibicuje i trzymam wciąż mocno kciuki
Fruzka na zyczenie proszem bardzo [emoji6]
Oto moj Fasolek siedzacy na pupci i czekajacy na odwiedziny Mamy
Zobacz załącznik 699203
Oto moj Fasolek siedzacy na pupci i czekajacy na odwiedziny Mamy
Zobacz załącznik 699203
reklama
Podziel się: